Anghel: „Nu mă mai interesează pe cine întâlnim, trebuie să scoatem maximum din fiecare confruntare”

Anghel:**

Meci deosebit de important, sâmbătă, 4 octombrie, pentru liderul Ligii a II-a, seria întâi, Săgeata Năvodari, care întâlnește în deplasare, de la ora 11.00, principala contracandidată la promovare, ACS Academica Argeș. Cele două echipe sunt despărțite în clasament de trei puncte (13 – 10), Academica aflându-se pe ultima treaptă a podiumului. Între cele două rivale s-a interpus, cu 11 puncte, Rapid CFR Suceava, surpriza de până acum a campionatului.

Săgeata abordează partida cu Academica având un moral bun, după victoria cu 2-1 contra lui SC Bacău, în vreme ce gazdele de sâmbătă au pierdut în ultima etapă în fieful echipei CF Brăila, scor 0-2.

„Avem patru zile pentru a pregăti meciul cu Academica. Este o partidă foarte importantă, ca toate celelalte de altfel. Nu mă mai interesează pe cine întâlnim, trebuie să scoatem maximum din fiecare confruntare. Astfel că jucăm la victorie și cu Academica. Nu mă surprinde locul doi ocupat de Rapid CFR Suceava. Am jucat contra acestei formații și ne-am lovit de un grup care îmbină foarte bine experiența cu tinerețea. Este o echipă bună, cu care ne luptăm în continuare. Campionatul durează și vor mai apărea surprize”, a declarat antrenorul Săgeții, Cătălin Anghel. Acesta a subliniat succesul năvodărenilor cu SC Bacău. „Vreau să remarc echipa, pentru că a avut puterea să lupte până la capăt, iar până la urmă am învins. Asta e cel mai important. Mi-am dorit foarte mult să câștigăm meciul cu Bacăul”, a punctat Anghel.
 

Sursa: Ziua Constanța
Foto: Alexandru RAITA

Pe aceeași temă