Viitorul își cunoaște adversarii din primul cantonament

14 Jan. 2012, 13:17 Pregătiri, amicale
Viitorul își cunoaște adversarii** din primul cantonament

Formația patronată de Gheorghe Hagi, Viitorul Constanța, și-a perfectat meciurile de verificare pe care le va susține în primul cantonament al iernii, pe care îl va întreprinde între 20 ianuarie – 3 februarie, în Antalya.

Jucătorii pregătiți de Cătălin Anghel vor disputa primul meci de verificare pe 24 ianuarie, când vor întâlni formația bulgară Beroe Stara Zagora. Campioană în 1986 și câștigătoare a Cupei Bulgariei în 2010, Beroe Stara Zagora ocupă în prezent locul 13 în prima ligă bulgară.

În continuare, Viitorul va participa la „Antalya Trophy Cup”, unde face parte din Grupa B, alături de NK Split (Croația, locul 3 în prima ligă) și Tavria Simferopol (Ucraina, locul 7 în prima ligă). Din Grupa A fac parte U. Cluj, Sturm Graz (Austria, locul 6 în prima ligă) și Inter Baku (Azerbaidjan, locul 2 în prima ligă). Viitorul va întâlni pe NK Split pe 27 ianuarie și pe Tavria Simferopol pe 29 ianuarie.

Pe 2 februarie, Viitorul va susține finala mare, finala mică sau întâlnirea pentru locurile 5-6 la „Antalya Trophy Cup” contra unei formații din Grupa A.

Până la plecarea în Antalya, jucătorii constănțeni au susținut astăzi un joc școală, în familie, iar pe 18 ianuarie liderul la zi al Seriei I din Liga a II-a va juca un amical, la Constanța, contra Unirii Slobozia (liderul Seriei a III-a a Ligii a III-a).

Viitorul va întreprinde al doilea cantonament tot în Antalya, între 6-19 februarie.

sursa: Academia Hagi

14 Jan. 2012, 13:17 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă