Căpitanul Stelei promite promovarea în Liga 2 înainte de prima bătălie, cu Mostiștea Ulmu. Valentin Bărbulescu: ”Pentru meciurile astea am venit, nu pentru cele cu Dinamo 2 sau Rapid 2”

Andrei PASCU 05 May. 2021, 19:24 Liga 3
Căpitanul Stelei promite promovarea în Liga 2 înainte de prima bătălie, cu Mostiștea Ulmu. Valentin Bărbulescu: ”Pentru meciurile astea am venit, nu pentru cele cu Dinamo 2 sau Rapid 2”

Steaua se află în fața momentului pentru care a muncit un an întreg: play-off-ul de promovare în Liga 2. ”Militarii” vor da, sâmbătă de la 11:30, peste Mostiștea Ulmu, în primul baraj pentru accederea în eșalonul superior. Au încredere că vor îndeplini obiectivul, întrucât s-au făcut transferuri importante în vară și în iarnă.

Valentin Bărbulescu (35 de ani), căpitanul și liderul din teren al Stelei, a vorbit despre meciul de sâmbătă cu Mostiștea Ulmu, în urma căruia speră ca echipa sa să reușească un prim pas cu dreptul pentru promovarea în Liga 2.

Valentin Bărbulescu: ”Voi face totul ca să promovăm chiar și în Liga 1” 

Deși nu a vrut să fie ironic, Bărbulescu a declarat că Steaua nu s-a gândit vreun moment la derby-urile cu ”sateliții” Rapidului și lui Dinamo, ci doar la acest play-off de Liga 3. Bărbulescu vrea să se retragă de la Steaua, dar doar după ce o promovează în Liga 1. Mijlocașul mai are în plan să joace cel puțin până la 37 de ani.

Știm cu toții că până la urmă pentru meciurile astea am venit, nu pentru meciurile cu Dinamo 2 sau Rapid 2, și respect acum, nu sunt arogant. Pentru meciurile acestea am fost aduși, ca să îndeplinim obiectivul. Vreau să îmi închei cariera aici, dar să o închei frumos. Asta e dorința mea și voi face totul ca să promovăm chiar și în Liga 1”, a declarat Valentin Bărbulescu pentru Steaua TV.

Valentin Bărbulescu abia așteaptă debutul pe noul stadion 

Steaua speră să debuteze cât mai repede pe noul stadion din Ghencea, dar mai are puțin de așteptat. Bărbulescu speră ca acest lucru să se întâmple cât mai repede cu putință, dar, cel mai important, arena să fie inaugurată cu fani în tribune.

Trebuie să fie o motivație în plus pentru noi. Să jucăm pe acest stadion trebuie neapărat să promovăm în Liga 2. Chiar mă gândeam acum câteva zile că am văzut niște poze de când jucam în Liga 4 și stadionul era înconjurat de macarale. Chiar s-a construit odată cu noi. S-a finalizat în proporție de 99 la sută, iar eu sper să promovăm, să jucăm pe el”, a mai declarat Bărbulescu.

Steaua a ajuns în barajul de promovare pentru Liga 2, după ce a câștigat Seria 4 a Ligii 3. De partea cealaltă, Mostiștea Ulmu s-a calificat în acest play-off, în urma clasării pe locul 2 în Seria 3. Confruntarea dintre cele două este a doua programată în turul meciurilor de baraj. Vineri va avea loc duelul dintre Corona Brașov și ACSO Filiași.

Programul complet al primelor partide de baraj pentru promovarea în Liga 2 e disponibil AICI.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 
Video: Steaua TV 

https://liga2.prosport.ro/liga-3/bucovina-radauti-incurajata-sa-atace-promovarea-in-liga-2-antrenorul-iulian-ionesi-despre-vizita-surpriza-primita-de-echipa-inaintea-barajului-cu-dacia-unirea-braila-apreciez-oamenii-poli-19182803

https://liga2.prosport.ro/liga-3/viitorul-selimbar-viseaza-la-liga-2-echipa-antrenata-de-florin-maxim-se-pregateste-de-primul-baraj-cu-crisul-chisineu-cris-nu-cred-ca-sunt-diferente-mari-intre-sibiu-si-arad-19182797

https://liga2.prosport.ro/liga-4/dunarea-calafat-e-campioana-judetului-dolj-si-va-merge-la-barajul-de-promovare-in-liga-3-si-a-castigat-toate-meciurile-disputate-intr-un-timp-record-19182755

 

 

Andrei PASCU 05 May. 2021, 19:24 Liga 3
Pe aceeași temă