Steaua, prima echipă calificată la barajul decisiv de promovare în Liga 2! VIDEO | Modul în care jucătorii au sărbătorit alături de suporteri

Marius ANGHEL, Andreea VISU 15 May. 2021, 15:18 Liga 3

Steaua s-a impus cu 2-0 în fața echipei Mostiștea Ulmu atât în tur, cât și în returul primei etape a barajului de promovare în Liga 2, astfel că a devenit prima echipă calificată în a doua etapă a barajului, cea decisivă pentru accederea în eșalonul secund.

În acest al doilea baraj, care va avea loc în 22 mai 2021 – tur, respectiv 29 mai 2021 – retur, Steaua va întâlni învingătoarea dintre FCSB 2 și CS Afumați (scor 1-0 în tur). Meciul dintre acestea are loc duminică, de la ora 11:30.

Restul partidelor primei etape a barajului, opt la număr, au loc astăzi, de la ora 17:30.

Steaua, prima echipă calificată la barajul decisiv de promovare în Liga 2

Dacă în tur marcau pentru Steaua Adrian Ilie (10) și Emilian Pacionel (47 – penalty), în retur au punctat Emilian Pacionel (66 – penalty) și Cezar Mihalache (90+4). Patronul echipei Mostiștea Ulmu, Vasile Tîrșolea, s-a dat din nou în stampă, atunci când le-a cerut jucătorilor săi să părărească terenul, fiindcă suspecta că faultul de la penalty-ul acordat s-a produs în afara careului, ca, ulterior, să revină asupra deciziei și să-i lase echipe să termine meciul.

Jucătorii Stelei au mers după fluierul final al jocului către terenul de rugby, învecinat cu Terenul 5, unde s-a disputat partida cu Mostiștea, pentru a sărbători calificarea mai departe la baraj alături de suporteri. Circa 500 de fani ai echipei ”militare” au fost prezenți pe terenul de rugby, acolo de unde și-au încurajat favoriții în timpul partidei.

Multe bannere afișate de suporteri pentru motivarea jucătorilor

La fel ca în precedentele jocuri desfășurate în Ghencea, gardurile care împrejmuiesc terenul de joc au fost pline cu bannere ale suporteri, prin care să-i încurajeze/motiveze favoriții.

”Învingeți pentru noi!”, ”Ați văzut vreodată cum arată în Ghencea o sărbătoare? Vedeți anul acesta. Aduceți promovare!”, ”Datoria noastă e să fim mereu lângă echipă / Datoria voastră e să luptați până în ultima clipă!”, ”Nimic din ce am trăit n-o să uităm vredată / Azi suntem mai puternici, rămânem o Armată!”,”Nu mor caii când vor câinii!”, ”Pentru noi, pentru nume, pentru onoare / Călcați-i pe toți în picioare!”, ”Faceți parte din istoria unui club iubit / La final doar de voi depinde să cântăm Sunt fericit” sau ”Luptă Steaua!” au fost mesajele afișate.

Imagini cu momentele de bucurie ale jucătorilor Stelei și suporterilor le puteți vedea mai jos sau în galeria foto:

Video: Andreea Visu
Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/liga-3/daniel-oprita-e-all-in-reactie-neasteptata-a-antrenorului-stelei-dupa-calificarea-in-finala-de-promovare-in-liga-2-probabil-ca-daca-nu-ne-atingem-obiectivul-nu-mai-am-cum-sa-raman-19184919

https://liga2.prosport.ro/liga-3/video-patronul-clubului-mostistea-ulmu-vasile-tirsolea-a-vrut-sa-si-scoata-echipa-de-pe-teren-in-timpul-meciului-retur-cu-steaua-motivul-care-l-a-facut-sa-recurga-la-acest-gest-si-dialogul-purtat-19184918

https://liga2.prosport.ro/liga-3/steaua-mostistea-ulmu-se-joaca-de-la-ora-1130-militarii-au-castigat-prima-mansa-a-barajului-de-promovare-in-liga-2-19184835

Marius ANGHEL, Andreea VISU 15 May. 2021, 15:18 Liga 3
Pe aceeași temă