Căpitanul echipei CSO Cugir a fost la un pas de moarte: ”M-am trezit dimineața, în jurul orei 4:00, din pricina unor dureri insuportabile. Puteam muri, mi-a trecut glonțul pe la ureche”

Andrei PASCU 18 Dec. 2020, 12:50 Liga 3
Căpitanul echipei CSO Cugir a fost la un pas de moarte: ”M-am trezit dimineața, în jurul orei 4:00, din pricina unor dureri insuportabile. Puteam muri, mi-a trecut glonțul pe la ureche”

Tudor Șaucă (31 de ani), căpitanul echipei CSO Cugir (locul 2 din Seria 9 din Liga 3), a fost la un pas de moarte. Totul s-a întâmplat la începutul lunii trecute, din cauza unei ocluzii intestinale, care putea avea urmări extrem de grave. Totul s-a întâmplat înaintea ultimelor două etape din acest an, cu Sănătatea Cluj și AFC Unirea 1924.

Tudor Șaucă: ”M-am trezit dimineața, în jurul orei 4.00, din pricina unor dureri insuportabile” 

Șaucă era acasă, iar spre dimineață a început să se simtă rău, scrie Ziarul Unirea. A chemat de urgență ambulanța, iar medicii au identificat imediat problema. A fost supus unei intervenții chirurgicale, iar vestea cadrelor medicale l-au șocat pe căpitanul echipei din Cugir. Dacă ar mi fi stat o zi acasă, ar fi putut muri.

”M-am trezit dimineața, în jurul orei 4.00, din pricina unor dureri insuportabile, am și vomitat din acest motiv! Chinuit de durere, după trei ore am solicitat ambulanța și de la Cugir am ajuns la Urgențe în Alba Iulia. După investigații medicale, am fost operat de urgență, întrucât s-a diagnosticat o sugrumare a intestinului subțire.

Mi s-a spus că dacă mai stăteam o zi, puteam muri. Practic mi-a trecut glonțul pe la ureche. Eu de felul meu sunt mai tare, nu am fost niciodată la spital, dar atunci am trăit clipe neplăcute, nu știam ce se întâmplă, cât de grave sunt lucrurile. Nu avusesem niciun simptom legat de coronavirus, iar rezultatul a venit după încheierea operației”, a spus Tudor Șaucă, citat de Ziarul Unirea.

Tudor Șaucă este pe primul loc în topul marcatorilor, în Seria 9 

Fotbalistul de 31 de ani a avut o primă parte de campionat bună, reușind să marcheze de nu mai puțin de șapte ori. Este pe primul loc în clasamentul marcatorilor din Seria 9 a Ligii a 3-a, cu șapte reușite. Același număr de goluri are și coechipierul său, Marius Lupu.

CSO Cugir finalizează anul în Seria 9 pe locul 2, cu 23 de puncte în 10 partide. A înregistrat șapte victorii, două egaluri și o înfrângere și este la două puncte de lider. Pe primul loc se clasează Unirea Dej, cu 25 de puncte. Pe locul 3 se situează Avântul Reghin, 19 puncte.

Foto: Ziarul Unirea și Cugir Info

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-a-programat-deja-cantonamentul-si-trei-meciuri-amicale-pentru-2021-dinu-todoran-isi-va-testa-jucatorii-cu-doua-echipe-din-liga-2-si-una-din-liga-3-19162616

https://liga2.prosport.ro/liga-3/exclusiv-bobi-verdes-demis-de-la-vedita-colonesti-fiul-primarului-fost-fundas-la-fc-arges-si-u-cluj-favorit-sa-i-ia-locul-mai-multi-fotbalisti-vor-sa-paraseasca-echipa-19162584

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cs-afumati-a-terminat-anul-pe-primul-loc-in-seria-3-din-liga-3-neinvinsa-dar-antrenorul-vasile-neagu-anunta-mai-multe-transferuri-importante-vrea-promovarea-putem-readuce-echipa-in-liga-2-19162555

 

Andrei PASCU 18 Dec. 2020, 12:50 Liga 3
Pe aceeași temă