Viitorul Dăești face achiziții pe bandă rulantă, cu gândul la promovarea în Liga 2. Alexandru Pop de la AFC Odorheiu Secuiesc a semnat și el cu vâlcenii

Adrian MUJEA 03 Jul. 2022, 17:53 Liga 3

Viitorul Dăești a fost la un pas de promovarea în premieră în Liga 2 în această vară, însă s-a împotmolit în fața celor de la AFC Odorheiu Secuiesc, în faza semifinală a barajului. Trupa din Vâlcea nu abandonează ideea de a accede în anticamera fotbalului românesc, astfel că în noul sezon de Liga 3 va avea ca obiectiv tot promovarea.

Trupa care își dispută meciurile de acasă la Fedeleșoiu sau Râmnicu Vâlcea va ataca noul sezon cu un lot competitiv, cu destul de multe nume noi.

Alexandru Pop a lăsat Odorheiu Secuiesc pentru Viitorul Dăești

Până acum, Viitorul Dăești a perfectat șase transferuri. A luat doi jucători de la colega Vedița Colonești, mijlocașii centrali Marian Anghelina și camerunezul Njindja Wilfred Achille (foto text). De asemenea, au mai semnat mijlocașul dreapta Radu Bîrzan, care vine de la Flacăra Horezu, dar și mijlocașul stânga Eduard Neacșu (Turnu Măgurele). Atacantul junior Călin Șegău, ultima dată la ACSO Filiași a iscălit și el.

Astăzi, 3 iulie, și-a pus semnătura și atacantul Alexandru Pop (29 ani – foto principal), ultima dată fost la AFC Odorheiu Secuiesc, golgheterul harghitenilor în sezonul trecut de Liga 3, Seria 5, care a impresionat marcând cinci goluri în fața ocupantei locului 2 FC Pucioasa.

Pop este un vârf de careu cu experiență, care a mai jucat la Gloria Bistrița, Unirea Jucu, Dunărea Călărași, Dacia Unirea Brăila, UTA, Aerostar Bacău, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Poli Timișoara, Rapid București și Minaur Baia Mare.

Nouă jucători au semnat deja prelungirea. Florin Costea este dorit și el în continuare, iar Dăeștiul își caută și un nou antrenor

În această vară, Viitorul Dăești a semnat prelungirea acordurilor cu Cătălin Pîrvulescu, Thiago Garcia, Florin Cioablă, Iustin Lungu, Samson Nwabueze, Cristian Munteanu, Florian Pîrvu, Lucian Iordache și Octavian Vasile.

Golgheterul echipei, Florin Costea, are și el oferta de prelungire de masă și probabil va semna zilele viitoare, mai ales că a anunțat mereu că nu mai este dispus să plece de acasă.

În privința plecărilor, nu mai continuă la Dăești: Adrian Popa, Gabriel Precup, Ovidiu Popescu, Grigore Ceapă, Cătălin Grosu, Cătălin Păușescu, Vlad Mocioacă, Alin Șerban, Alex Mitru și Alin Călin.

După ce antrenorul-jucător Adrian Popa a decis să refuze oferta de prelungire și să se întoarcă la Flacăra Horezu, oficialii clubului s-au orientat rapid și sunt în negocieri avansate cu un alt tehnician tânăr.

Viitorul se va reuni în data de 11 iulie, la Fedeleșoiu, iar pe 12 iulie va efectua vizita medicală. Primul amical va fi pe 16 iulie, cu o echipă de județ.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/adrian-popa-a-declinat-oferta-de-prelungire-a-contractului-cu-viitorul-daesti-antrenorul-jucator-se-intoarce-la-flacara-horezu-chiar-daca-echipa-a-retrogradat-si-nu-e-sigura-de-ramanerea-in-liga-3-19235884

https://liga2.prosport.ro/liga-3/video-fost-jucator-la-rapid-uta-si-poli-timisoara-lesinat-pe-teren-a-oferit-momente-de-panica-in-finala-barajului-afc-odorheiu-secuiesc-csm-slatina-19234510

https://liga2.prosport.ro/liga-3/marian-anghelina-primul-transfer-pentru-noul-sezon-al-echipei-viitorul-daesti-valcenii-nu-renunta-la-gandul-de-a-promova-in-liga-2-19235098

https://liga2.prosport.ro/liga-3/afc-odorheiu-secuiesc-a-dezmembrat-fc-pucioasa-in-derby-ul-primelor-doua-clasate-din-play-off-ul-seriei-5-a-ligii-a-3-a-un-fost-atacant-al-rapidului-omul-meciului-cu-cinci-goluri-19231285

Adrian MUJEA 03 Jul. 2022, 17:53 Liga 3
Pe aceeași temă