CA Oradea se pregătește temeinic de reluarea Ligii a 3-a. A programat șapte meciuri amicale, printre care și un test cu o adversară din Liga 2. Florin Farcaș: ”Vrem să creștem din toate punctele de vedere”

Răzvan STÎNGĂ 27 Dec. 2020, 14:41 Liga 3
CA Oradea se pregătește temeinic de reluarea Ligii a 3-a. A programat șapte meciuri amicale, printre care și un test cu o adversară din Liga 2. Florin Farcaș: ”Vrem să creștem din toate punctele de vedere”

CA Oradea a promovat la finalul sezonului trecut în Liga 3. A fost alocată în Seria 10, unde nu a avut deloc un parcurs rău în 10 etape, într-un tur și o etapă din retur. E pe locul 3, cu 17 puncte, cu trei mai puțin față de locul secund, Minaur Baia Mare, și la șapte lungimi de liderul SCM Zalău.

Florin Farcaș: ”Este o clasare onorantă pentru noi, fiind o echipă nou promovată în Liga a 3-a”

Antrenorul Florin Farcaș a făcut o analiză a rundelor scurse și s-a declarat mulțumit de parcursul echipei. Clasarea pe podium în Seria 10 este una care îl satisface la final de an.

Este o clasare onorantă pentru noi, fiind o echipă nou promovată în Liga a 3-a. Am început mai greu, dat treptat-treptat jucătorii s-au adaptat și am început să legăm rezultatele și să prestăm un joc plăcut. Dorim să creștem în continuare din toate punctele de vedere. Să sperăm că vom putea beneficia și de aportul spectatorilor în viitorul cât mai apropiat, pe care dorim să-i fidelizăm prin calitatea fotbalului prestat”, a declarat antrenorul Florin Farcaș pentru Bihor Online.

CA Oradea va disputa șapte meciuri amicale până la reluarea Ligii a 3-a 

Pentru etapele rămase de jucat în 2021, Florin Farcaș a programat reunirea echipei pe 12 ianuarie, după care, în perioada 30 ianuarie – 6 februarie va organiza un cantonament, locația fiind Băile Felix. Până când Liga 3 se va relua, CA Oradea va organiza și șapte partide amicale. Va juca împotriva celor de la Foresta Tileagd pe 13 ianuarie, cu Luceafărul Oradea pe 30 ianuarie, cu Gloria Cernei pe 6 februarie, cu Ripensia Timișoara pe 13 februarie, cu Crișul Chișineu Criș pe 20 februarie, cu Șoimii Lipova pe 27 februarie și cu Olimpia Satu Mare pe 6 martie.

În cele 10 etape scurse din Seria 10 a Ligii a 3-a, CA Oradea a înregistrat cinci victorii, două egaluri și trei înfrângeri. Golaverajul este de plus unu, 15 goluri marcate și 14 primite.

În prima rundă din 2021, orădenii au meci pe teren propriu cu locul 2, Minaur Baia Mare.

Foto: CAO – Club Atletic Oradea

https://liga2.prosport.ro/liga-3/foresta-suceava-merge-pe-mana-jucatorilor-straini-un-mijlocas-sarb-al-doilea-transfer-al-iernii-19163157

https://liga2.prosport.ro/liga-3/amicale-de-lux-pentru-scm-zalau-liderul-seriei-10-din-liga-3-partide-de-verificare-cu-petrolul-si-u-cluj-19163141

https://liga2.prosport.ro/liga-3/video-petre-grigoras-are-anumite-pareri-de-rau-dupa-prima-parte-a-campionatului-in-seria-2-din-liga-3-antenorul-recunoaste-la-final-de-an-ca-evolutiile-nu-au-fost-la-cel-mai-inalt-nivel-de-fiecare-19163125

 

Răzvan STÎNGĂ 27 Dec. 2020, 14:41 Liga 3
Pe aceeași temă