Încărcătura apasă și pe CS Hunedoara înaintea debutului în barajele pentru Liga 2. Florin Maxim, sincer înaintea turului cu CA Oradea: ”E normal să ai presiune, mie îmi place. La fotbal cu asta te hrănești”

Răzvan STÎNGĂ 24 May. 2022, 18:19 Liga 3
Încărcătura apasă și pe CS Hunedoara înaintea debutului în barajele pentru Liga 2. Florin Maxim, sincer înaintea turului cu CA Oradea: ”E normal să ai presiune, mie îmi place. La fotbal cu asta te hrănești”

CS Hunedoara, una dintre favoritele certe la promovarea în Liga 2, în acest campionat al Ligii a 3-a, câștigătoarea play-off-ului Seriei 9, va avea, miercuri, prima partidă din seria meciurilor de baraj pentru accederea în divizia a doua, cu CA Oradea (locul 2 în play-off-ul Seriei 10 a Ligii a 3-a).

CS Hunedoara merge pe terenul formației CA Oradea în turul semifinalei barajelor

Florin Maxim este convins că Hunedoara este favorită înaintea turului dublei, dar este sigur că jucătorii săi vor fi și sub o oarecare presiune, mai ales că acum meciurile sunt decisive și orice greșeală nu mai poate fi reparată ca pe parcursul campionatului, în etapa următoare.

Maxim e convins că un aport important în partida tur, de la Oradea, îl vor avea și fanii, care vor face deplasarea într-un număr destul de important, așa cum s-a întâmplat și până acum, în sezonul regular și în grupa pentru promovarea în Liga 2.

Florin Maxim: ”E, cumva, normal să ai presiune, asta le-am spus și jucătorilor. Mie îmi place chestia asta”

Tensiunea care apasă acum, presiunea, e văzută de Florin Maxim ca un argument pozitiv pentru el. Speră ca și jucătorii lui să simtă la fel și energia să nu fie una negativă.

Urmează meciul de la Oradea, eu zic că suntem pregătiți, tot lotul e valid și mergem să câștigăm. Sunt meciuri cu încărcătură, aparte, știam că vom ajunge aici, dar contra unor adversari de Liga 3, nimic mai mult. E, cumva, normal să ai presiune, asta le-am spus și jucătorilor. Mie îmi place chestia asta, la fotbal cu asta te hrănești. Eu așa sunt.

Sută la sută fanii vor fi alături de noi, pentru că au fost alături de noi la fiecare meci, așa va fi și acum. Pe această cale vreau să le mulțumesc pentru ce au făcut până acum pentru noi, că au fost alături, și îi aștept la Oradea. Sper să fie plin stadionul, cred că așa o să fie”, a declarat Florin Maxim, conform canalului de YouTube al clubului din Hunedoara.

CS Hunedoara s-a impus în Seria 9 a Ligii a 3-a fără probleme

CS Hunedoara are șanse mari să promoveze în Liga 2 la finalul campionatului Ligii a 3-a, ținând cont de rezultatele înregistrate până acum, în Seria 9, unde a terminat play-off-ul cu 73 de puncte. Locul 2 a fost ocupat de Metalurgistul Cugir, 51 de puncte.

CA Oradea a finalizat grupa pentru promovare a Seriei 10 din Liga 3 pe poziția a 2-a, cu 54 de puncte, cu patru puncte mai puțin decât liderul și câștigătoarea seriei, Minaur Baia Mare.

Programul meciurilor tur din semifinalele barajelor pentru promovarea în Liga 2, de miercuri, 25 mai:

B1: CSM Focșani (Locul 2, Seria 2) – Dante Botoşani (Locul 1, Seria 1)
B2: Foresta Suceava (Locul 2, Seria 1) – SC Oțelul Galați (Locul 1, Seria 2)
B3: CS Tunari (Locul 2, Seria 4) – CS Afumați (Locul 1, Seria 3)
B4: SC Popeşti Leordeni (Locul 2, Seria 3) – Progresul Spartac (Locul 1, Seria 4)
B5: Viitorul Dăeşti (Locul 2, Seria 6) – AFC Odorheiu Secuiesc (Locul 1, Seria 5)
B6: FC Pucioasa (Locul 2, Seria 5) – CSM Slatina (Locul 1, Seria 6)
B7: CSC Ghiroda şi Giarmata Vii (Locul 2, Seria 8) – CSM Reșița (Locul 1, Seria 7)
B8: CSM Deva (Locul 2, Seria 7) – CSC Dumbrăviţa (Locul 1, Seria 8)
B9: CA Oradea (Locul 2, Seria 10) – CS Hunedoara (Locul 1, Seria 9)
B10: Metalurgistul Cugir (Locul 2, Seria 9) – Minaur Baia Mare (Locul 1, Seria 10)

Foto: CS Hunedoara

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 24 May. 2022, 18:19 Liga 3
Pe aceeași temă