”Bați sau pleci!” Sorin Corâiu a primit ultimatum la SR Brașov, după ce a condus echipa în trei meciuri și aceasta începe play-out-ul în Liga 3 de pe ultimul loc

Adi MARICA 29 Mar. 2022, 10:25 Liga 3
”Bați sau pleci!” Sorin Corâiu a primit ultimatum la SR Brașov, după ce a condus echipa în trei meciuri și aceasta începe play-out-ul în Liga 3 de pe ultimul loc

SR Brașov nu are deloc sezonul pe care îl așteptau conducătorii și suporterii, aflându-se pe ultimul loc în Seria 5 a Ligii 3 la finalul sezonului regular. Deși startul anului părea optimist, cu transferuri importante și cu un nou antrenor, gruparea brașoveană susținută de suporterii stegari a obținut doar un punct în primele trei meciuri din acest an.

După două eșecuri, 0-2 în deplasare cu liderul AFC Odorheiu Secuiesc și 2-4 pe Tineretului cu FC Pucioasa, elevii lui Sorin Corâiu au obținut un punct, după 0-0 pe terenul celor de la KSE Târgu Secuiesc, în chiar ultima etapă a sezonului regular.

Extrem de dezamăgit de rezultatele obținute, Corâiu a intenționat să demisioneze și chiar i-a anunțat pe jucători, la finalul meciul de la Târgu Secuiesc, că va demisiona.

Sorin Corâiu rămâne la SR Brașov și pentru meciul cu CS Blejoi

Situația s-a mai calmat între timp, după o discuție avută de antrenor cu șefii clubului. Astfel, Sorin Corâiu va continua pe banca echipei brașovene și la primul meci din play-out, cel de la Blejoi, însă antrenorul a primit un ultimatum.

În cazul în care nu reușește să câștige la Blejoi, atunci va fi demis! ”Au fost multe lucruri care s-au întâmplat la finalul meciului cu KSE Târgu Secuiesc. Totuși, rezultatul nu a fost rău, în schimb jocul a fost dezamăgitor. Este un blocaj psihic la echipă. Împreună cu cei din conducere am convenit să rămân și la meciul cu Blejoi, un joc care trebuie câștigat”, a spus Corâiu.

SR Brașov e la al treilea antrenor principal în acest sezon

În acest sezon, echipa brașoveană a avut trei antrenori. A început campionatul cu Tiberiu Ghioane pe bancă, dar după eliminarea din Cupă României în fața celor de la FK Csikszereda (L2), cu 2-6, fostul internațional și-a anunțat demisia.

Robert Elek a preluat funcția de antrenor principal, însă în această iarnă a renunțat la postul de principal și a rămas doar ca jucător în cadrul lotului.

La finalul lunii ianuarie, Sorin Corâiu a fost numit antrenor principal și atunci se declara extrem de optimist că va redresa situația echipei. ”Împreună cu dumneavoastră, suporterii, fiecare echipă care va juca împotriva noastră se va afla mereu în dificultate. Asta vă promit eu. Îmi doresc ca la finalul fiecărui meci să putem veni la dumneavoastră, să vă privim în ochi și să spunem că am făcut tot ce a depins de noi. Vreau să înțelegeți că o să fim nevoiți să construim o echipă într-un timp cât mai scurt. Avem jucători tineri cu potențial”, spunea Corâiu.

Start în play-out la Blejoi pentru brașoveni

În play-out-ul Seriei a 5-a au ajuns echipele: CS Blejoi, KSE Târgu Secuiesc, FC Hermannstadt 2, CSO Plopeni, Kids Tâmpa Brașov și SR Brașov.

Acestea vor disputa un total de zece meciuri fiecare, jocuri tur-retur. La finalul play-out-ului, ultimele două clasare retrogradează direct în Liga 4, însă poate pica și echipa situată pe locul 4, dacă are cea mai slabă linie de clasament din toate cele zece serii.

SR Brașov va lua startul în play-out la CS Blejoi, liderul grupei, cu 25 de puncte. Echipa suporterilor stegari e ultima, pe 6, cu doar 13 puncte, la egalitate cu Kids Tâmpa Brașov și la patru puncte în spatele celor de la CSO Plopeni.

Programul echipei SR Brașov în play-out-ul Seriei a 5-a a Ligii 3

Foto: SR Brașov

https://liga2.prosport.ro/liga-3/sr-brasov-e-dezamagirea-crunta-a-seriei-a-5-a-a-ligii-3-in-timp-ce-afc-odorheiu-secuiesc-e-la-polul-opus-fata-de-sezonul-trecut-programul-play-off-ului-si-play-out-ului-19224827

https://liga2.prosport.ro/liga-3/scm-zalau-a-reziliat-contractul-cu-dorin-toma-dupa-ce-a-ratat-play-off-ul-s-a-facut-analiza-si-am-activat-clauza-din-contract-conducerea-divizionarei-a-treia-cauta-antrenor-cu-expe-19224922

https://liga2.prosport.ro/liga-3/ultima-etapa-a-sezonului-regular-de-liga-3-primele-noua-meciuri-au-loc-astazi-de-la-ora-1500-19224612

Adi MARICA 29 Mar. 2022, 10:25 Liga 3
Pe aceeași temă