Bănel Nicoliță se ține de cuvânt! CS Făurei se transformă drastic în această iarnă: se fac zeci de transferuri și au început negocierile pentru atragerea unui sponsor

Andrei PASCU 13 Dec. 2021, 16:32 Liga 3
Bănel Nicoliță se ține de cuvânt! CS Făurei se transformă drastic în această iarnă: se fac zeci de transferuri și au început negocierile pentru atragerea unui sponsor

Situația de la CS Făurei a luat o întorsătură neașteptată, în plin campionat al Ligii a 3-a. După ce președinte a fost numit Aurel Nicoliță, fratele lui Bănel Nicoliță, iar apoi fostul mijlocaș al FCSB-ului s-a întors la echipă, acum lotul va suferi schimbări foarte multe.

Pe locul 8 din 10 echipe în Seria 2 a Ligii a 3-a, CS Făurei a precizat, printr-un comunicat emis pe numele președintelui, că majoritatea jucătorilor va pleca de la echipă, urmând ca în locul lor să fie aduși alții, care să crească nivelul lotului. Apoi, CS Făurei va beneficia de un nou sponsor.

Schimbări majore la CS Făurei: modificare drastică de lot și atragerea unui sponsor 

Formația din divizia a treia a anunțat faptul că au fost demarate negocierile cu Mdp Strom Expert, care își dorește să sponsorizeze CS Făurei și să asigure o parte din buget începând cu 2022.

Sunt anunțuri surprinzătoare la echipa la care familia Nicoliță se implică mult, pentru că pe lângă Bănel și Aurel, în club se mai află și Stelică, la rândul său fotbalist, la fel ca fostul mijlocaș de la FCSB.

Finalul turului din seria a doua a ligii a treia de fotbal ne surprinde echipa pe un loc nu tocmai mulțumitor, poziția a opta din zece. Acest lucru, plus alte multe detalii legate de situația financiară a clubului și dorința de performanță a noului președinte l-au determinat pe Aurel Nicoliță să ia anumite decizii privind viitorul clubului.

  1. O majoritate covârșitoare din lotul echipei va fi înlocuită pentru retur și vor fi selecționați jucători care vor da dovadă de seriozitate, implicare trup și suflet în joc și, mai ales, maturitate și caracter în afara activității sportive.
  2. S-au început tratativele cu un nou sponsor al echipei, MDP STROM EXPERT, cu cele două companii pe care le deține: NIRVANA WATER GMBH ZURICH și MDP STROM EXPERT TÂRGU-MUREȘ. Este un partener de nădejde care își dorește să sponsorizeze performanța, ca și noi.

Împreună cu același partener ne-am hotărât să participăm la campania FII MAI BUN, inițiată de Consiliul Școlar al elevilor Făurei, din cadrul Liceului GEORGE VÂLSAN. Vom sponsoriza la rândul nostru această campanie, știm ce înseamnă să fii copil, știm ce înseamnă să nu ai un cadou de sărbători și știm ce înseamnă să treacă iarna fără un zâmbet pe față.

La final, Aurel Nicoliță, împreună cu echipa CS Făurei, vă urează sărbători fericite și speră să aducă acasă rezultate și mai bune la anul!”, se arată în comunicatul emis de CS Făurei.

CS Făurei luptă pentru menținerea în Liga 3 

CS Făurei are viață grea și în acest sezon de Liga 3, în Seria 2. Se află pe antepenultimul loc, 8, cu 8 puncte, sub ea fiind doar Sportul Chiscani, locul 10, 0 puncte, și Dinamo Bacău, locul 9, 7 puncte. Nu poate termina sezonul regular mai sus de poziția pe care se află la final de 2021, întrucât echipa de deasupra ei, Viitorul Ianca, are 19 puncte când mai sunt trei etape.

În 2022, primul meci pentru CS Făurei va avea loc acasă, cu liderul SC Oțelul.

”Marți (n.r. – 23 noiembrie) am făcut primul antrenament, iar astăzi (n.r. – 27 noiembrie) am jucat tot meciul. Mă bucur că din pasa mea s-a marcat golul egalizator.

M-am reîntors la CS Făurei pentru a continua proiectul început. Avem sponsori și îmi doresc să ajungem în Liga a 2-a”, spunea Bănel Nicoliță acum două săptămâni, după primul meci al său de la revenirea la echipă.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/somesul-dej-anul-trecut-la-retrogradare-acum-la-promovare-ataca-accederea-in-liga-2-iar-sergiu-costin-e-pregatit-de-intalnirea-cu-dorinel-munteanu-mi-as-dori-sa-ajunga-si-el-in-divizia-a-19214116

https://liga2.prosport.ro/liga-3/crisul-chisineu-cris-si-a-atins-obiectivul-stagional-prin-calificarea-in-play-off-ul-ligii-3-am-gasit-calea-spre-performanta-dar-nu-avem-presiunea-promovarii-19214096

https://liga2.prosport.ro/liga-3/metalurgistul-cugir-mereu-in-frunte-in-liga-3-insa-totusi-departe-de-liga-2-lucian-itu-exceptand-sincopele-din-dubla-de-baraj-cu-scm-zalau-pot-concluziona-ca-intregul-an-calendaristic-19214023

https://liga2.prosport.ro/liga-3/sr-brasov-sanctionata-cu-forfait-la-meciul-castigat-pe-teren-cu-sepsi-osk-2-dupa-ce-ar-fi-folosit-un-jucator-in-stare-de-suspendare-clubul-ajuns-acum-pe-loc-retrogradabil-va-contesta-decizia-si-re-19213986

 

 

 

Andrei PASCU 13 Dec. 2021, 16:32 Liga 3
Pe aceeași temă