Dinastia Nicoliță merge mai departe la CS Făurei. Fratele lui Bănel a fost numit președinte și a făcut publice mai multe informații din club: ”Nu vreau să lovesc în cei dinaintea mea, o să duc mai departe proiectul creat și dezvoltat de fratele meu”

Andrei PASCU 16 Nov. 2021, 14:47 Liga 3
Dinastia Nicoliță merge mai departe la CS Făurei. Fratele lui Bănel a fost numit președinte și a făcut publice mai multe informații din club: ”Nu vreau să lovesc în cei dinaintea mea, o să duc mai departe proiectul creat și dezvoltat de fratele meu”

CS Făurei este asociată cu Bănel Nicoliță, iar după ce s-a aflat că fostul mijlocaș al FCSB-ului a părăsit România pentru a începe o nouă viață, la formația din Liga 3 a ajuns pe o poziție de conducere, președinte, fratele lui Bănel, Aurel Nicoliță. Încă de la numire, acesta a făcut mai multe precizări în privința echipei.

Aurel Nicoliță, fratele lui Bănel Nicoliță, președinte la CS Făurei! 

Situația nu e una prea bună pentru că, potrivit unei declarații a lui Aurel Nicoliță, CS Făurei are o gaură importantă din punct de vedere financiar. Acest aspect era cunoscut de mai mult timp, dar acum Aurel Nicoliță a decis să vorbească despre el.

A indicat că o parte din vină o au anumiți foști conducători ai clubului, dar a dat speranțe că situația se va regla. Oricum, chiar dacă pandemia a afectat economia în toate domeniile, Aurel Nicoliță e convins că ar putea veni sponsori la echipă, care să ajute la îmbunătățirea situației financiare.

Mulți mă știu drept Aurel. Fratele meu, Bănel, obișnuiește să mă strige Aurică. Sunt Aurel Nicoliță și, cel mai important lucru e că sunt din familia Nicoliță. Am fost portar și vă pot spune că, deși nu mai profesez din cauza problemelor medicale, în sângele și spiritul meu circulă fotbalul.

Probabil că ați aflat că sunt noul președinte al clubului CS Făurei, ceea ce, probabil, nu știți este că am preluat echipa cu o gaură mare economică și diferite probleme de organizare, logistică și spirit al echipei. Nu vreau să lovesc în cei dinaintea mea, eu vreau să duc mai departe proiectul creat și dezvoltat de fratele meu, Bănel, și să pun pe primul plan disciplina, seriozitatea și performanța.

Din punct de vedere economic, mă voi asigura că totul va fi transparent. Voi fi deschis, ba chiar lansez o invitație oficială tuturor celor care vor să sprijine acest club. Orice sponsorizare este binevenită, orice discuție va fi ascultată. Știu ce înseamnă să formezi o echipă, știu ce înseamnă să pierzi și să câștigi.

Ne vom bucura împreună la fiecare victorie și voi fi primul care își va asuma orice eșec. Rămâneți aproape, CS Făurei nu se va lăsa niciodată. Cel puțin, nu cât voi fi eu implicat în această echipă”, a declarat Aurel Nicoliță, potrivit paginii de Facebook a clubului.

CS Făurei, la retrogradare în Seria 2 a Ligii a 3-a 

CS Făurei nu stă deloc bine nici în privința situației din clasamentul Seriei 2 a Ligii a 3-a. E pe penultimul loc, 9, cu 7 puncte, cu numai două victorii, un egal și nouă înfrângeri după etapa a 12-a a diviziei a treia.

Una din victorii a venit chiar în urma celei mai recente runde, 5-2 pe teren propriu cu Sportul Chiscani, ultima clasată cu 0 puncte. Pentru CS Făurei au marcat Silviu Moise (40’, 50’), Georgian Chihaia (45+1’), Florin Bălan (75’) și Răzvan Tănase (84’).

CS Făurei va juca în runda a 13-a cu Aerostar Bacău, locul 6 cu 18 puncte.

Foto: IMG Sport și CS Făurei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 16 Nov. 2021, 14:47 Liga 3
Pe aceeași temă