Bănel Nicoliță are planuri mărețe la CS Făurei! Mijlocașul și-a dezvăluit gândurile importante după revenirea în România: ”Vreau să continui proiectul, avem sponsori”

Andrei PASCU 29 Nov. 2021, 18:30 Liga 3
Bănel Nicoliță are planuri mărețe la CS Făurei! Mijlocașul și-a dezvăluit gândurile importante după revenirea în România: ”Vreau să continui proiectul, avem sponsori”

Întors în România și deja cu un prim meci pentru CS Făurei, Bănel Nicoliță (36 de ani) și-a spus planurile pe care le are cu formația din Seria 2 a Ligii a 3-a. Mijlocașul este decis să pună bazele unui proiect mai promițător la club, dorind promovarea în Liga 2 peste ceva ani.

Bănel Nicoliță vrea să ducă echipa din Făurei în Liga 2! 

Bănel Nicoliță este atașat sufletește de CS Făurei, iar după ce s-a întors în România nu a dat uitării clubul, dar nici dorința de a juca încă fotbal. Este încrezător că poate face ceva important, după cum a declarat la finalul partidei cu Viitorul Ianca, lângă echipă sosind și anumiți sponsori.

Marți (n.r. – 23 noiembrie) am făcut primul antrenament, iar astăzi (n.r. – 27 noiembrie) am jucat tot meciul. Mă bucur că din pasa mea s-a marcat golul egalizator.

M-am reîntors la CS Făurei pentru a continua proiectul început. Avem sponsori și îmi doresc să ajungem în Liga a 2-a, a spus Bănel Nicoliță pentru Obiectiv Vocea Brăilei.

CS Făurei, pe locul 8 în Seria 2 a Ligii a 3-a 

Până să ducă CS Făurei în Liga 2, Bănel Nicoliță are de tras până în vară, pentru că echipa are probleme în privința salvării de la retrogradare, acolo unde s-a tot aflat în ultimele sezoane de Liga 3. După 14 etape, clubul din Făurei e pe locul 8 din 10 echipe, cu numai 8 puncte, adunate în urma a două victorii, două egaluri și 10 eșecuri.

CS Făurei are un golaveraj de 20 de goluri marcate și 47 primite, iar sub ea mai sunt două echipe, Dinamo Bacău, 7 puncte, și Sportul Chiscani, 0 puncte. Pe locul 7 se află Viitorul Ianca, 18 puncte.

În etapa a 15-a a Seriei 2 a Ligii a 3-a, CS Făurei va juca pe terenul formației CSM Focșani, locul 2 în clasament, cu 32 de puncte, la două puncte de liderul SC Oțelul.

Foto: Obiectiv Vocea Brăilei

Andrei PASCU 29 Nov. 2021, 18:30 Liga 3
Pe aceeași temă