Atleticii speră la un nou an mai bun. Soare: „Vreau să aduc un antrenor la echipă, dar și câțiva jucători care au evoluat în eșaloanele superioare”

Marius ANGHEL 23 Dec. 2014, 12:34 Liga 3

Fotbaliștii de la Atletic Bradu au încheiat anul așa cum se cuvine. E­chi­pa de Liga a III-a a organizat, acum câteva zile, la stadionul de la Bradu, o masă festivă la care au participat conducerea clubului și o par­te din jucători. Cristi Soare, președintele grupării alb-verde, a tăiat doi porci și a făcut pomana porcului pentru invitați și jucători.

Maestrul de ceremonii a fost chiar președintele clubului care a tranșat chiar el cei doi godaci. Tradiția a fost păstrată cu sfințenie, iar după ce porcii au fost pârliți, șoriciul a fost mâncat cu mare poftă, fiind în prealabil dat cu sare. O parte din carne a fost pusă în tuci pentru pomana porcului, iar o altă parte a fost păstrată pentru gratar. În timp ce tuciul fierbea, fotbaliștii au întreținut discuțiile cu un pahar de țuică și vin.

Cristi Soare speră ca anul care va veni să fie unul mai bun din punct de vedere sportiv: „Am vrut să le oferim fotbaliștilor ocazia unei ultime distracții împre­ună pe acest an și am chemat pe toată lumea. Unii dintre jucători sunt plecați și nu au putut veni, însă cei din Pitești au răspuns prezent invitației. Am ales doi poci, fără slănină și cu șorici mult. Jucătorii au avut voie să bea și ei o țuică sau un vin, pentru că nu mai suntem în timpul campionatului. Sper să avem cât mai multe motive de bucurie și la anul. Cel mai important este să fim sănătoși, fiindcă asta este cel mai important. Pe plan sportiv, vreau să aduc un antrenor la echipă, dar și câțiva jucători care au evoluat în eșaloanele superioare. Sper ca rezultatele din retur să fie mult mai bune decât cele din prima parte a sezonului, iar echipa să joace și în sezonul viitor în Liga a III-a”.

Atletic Bradu a încheiat turul în Seria a 3-a a Ligii 3 pe locul 12, antepenultimul, cu doar 12 puncte acumulate în 13 jocuri.

Text și foto: Curierul zilei

Marius ANGHEL 23 Dec. 2014, 12:34 Liga 3
Pe aceeași temă