Aroganțe de campioană! CFR joacă în Liga 3, la ”satelit”, cu fotbaliști de peste 2 milioane de euro. Dan Petrescu: ”Așa e și la Real Madrid”

Vlad MĂCICĂȘAN 16 Apr. 2022, 16:18 Liga 3
Aroganțe de campioană! CFR joacă în Liga 3, la ”satelit”, cu fotbaliști de peste 2 milioane de euro. Dan Petrescu: ”Așa e și la Real Madrid”

CFR Cluj 2 a jucat vineri în Liga 3, cu SCM Zalău, iar ”satelitul” campioanei a câștigat cu 3-2 jocul de pe teren propriu, pe stadionul Victoria Someşeni din Cluj-Napoca, din etapa a 3-a a play-out-ului, Seria 10.

Un scor prea echilibrat pentru ce fotbaliști au fost folosiți de CFR 2. Răzvan Sava, Hoban, Roger, Itu, Gâdea sau Sergiu Buș au evoluat pentru echipa secundă a campioanei.

În total, valoarea de piață a acestora, conform transfermarkt.de, depășește 2 milioane de euro. Portarul Sava, rezerva lui Hindrich în ultimele partide din Liga 1, Itu, fotbalist care a fost cerut înapoi după împrumutul la Dinamo, fost titular de bază în Liga 1, dar și noile transferuri Sergiu Buș sau Roger nu mai au loc pe lista de la LPF sau în lotul pentru partidele de Liga 1.

Lot cu 38 de jucători pentru CFR Cluj

Dan Petrescu pare cel mai avantajat dintre antrenorii din Liga 1, la acest capitol. Cei care au evoluat în Liga 3 nu sunt singurii fotbaliști cu nume pe care antrenorul nu se bazează și care ar fi fotbaliști importanți la alte echipe.

Fundașul bulgar Dimitrov nu a prins niciun meci, cu toate că a fost chemat la ultima acțiune a echipei naționale, în timp ce Bouhenna nu mai intră în calcule. Sacko n-a fost folosit de opt partide, în timp ce Chipciu n-a jucat de trei meciuri.

Antrenorul a comparat situația, cu cea de la Real Madrid, la ultima conferință de presă. ”Toată lumea are concurență. Nu este ușor să intri la CFR deloc. Nu doar Roger, dar și Sakho, Neguț, Chipciu sunt jucători importanți. Dar și la Real Madrid nu joacă Jovic, Hazard și Bale de nu știu când. Numai 11 pot să joace și 5 să intre. Noi avem foarte mulți jucători buni”, a spus antrenorul, care are 38 de jucători în lot, conform site-ului oficial.

CFR Cluj 2 a învins SCM Zalău, liderul play-out-ului în Seria 10 a Ligii 3, însă n-a scăpat de emoțiile retrogradării

Revenind la meciul dintre CFR Cluj 2 și SCM Zalău, echipa antrenată de Ovidiu Ceclan, secundul lui Dan Petrescu la prima formație a clubului, s-a impus cu 3-2, prin golurile marcate de Sergiu Buş (55), Alexandru Bucică (71) și Vlad Fărcăşan (90+3), respectiv Mihai Onicaş (63) și Vadim Călugher (76).

În clasamentul play-out-ului Ligii 3, Seria 10, CFR Cluj 2 are 27 de puncte și ocupă, momentan, locul 2, în timp ce pe primul loc se află SCM Zalău, cu 34 de puncte.

CFR 2 are în acest moment șapte puncte peste ocupanta locului 5, ultimul retrogradabil din această serie, Progresul Șomcuta Mare, care încă nu a jucat în această etapă.

Din acest sezon mai sunt de disputat șapte etape, astfel că CFR 2 încă are emoții în menținerea în Liga 3 a echipei pe care o antrenează.

 • CFR Cluj 2: Răzvan Sava – Davide Popşa, David Milchiş, Rareş Bălan, Vlad Fărcăşan, Ovidiu Hoban, Roger Rodrigues, Cătălin Itu (cpt.), Alexandru Bucică, Mihai Gâdea, Bogdan Sucitu
  Rezerve: Costel Franculescu, Rareş Urcan, Tiberiu Mistode, Davis Orman, Tudor Man, Sergiu Buş, Raul Haiduc, Horea Pleşa, Valerian Ciupe
  Antrenori: Ovidiu Ceclan
 • SCM Zalău: Andrei Pop – Florin Pop, Bogdan Şandru, Vlad Motroc, Alex Mare, Alexandru Sorian, Vadim Calugher, Răzvan Rotea, Sebastian Culda, Raul Stanciu (cpt.), Adrian Şter
  Au mai intrat: Mihai Onicaş, Logon Romaric şi Sebastian Nicoraş
  Rezerve: Bogdan Miron, Alex Gudea – Iustin Ardelean, Bogdan Forna, Mihai Forna, Andrei Haţiegan
  Antrenor: Marius Muntean

Foto: Sportul sălăjean

Vlad MĂCICĂȘAN 16 Apr. 2022, 16:18 Liga 3
Pe aceeași temă