Antrenorul Cermeiului vrea să plece după umilința de la Dumbrăvița, unde echipa a pierdut cu 9-1. Președintele îl liniștește: ”A luat și Barcelona 8 goluri în Liga Campionilor”

Autor: Călin MNERIE Publicat: 25 Sep. 2020, 23:41 Liga 3
Antrenorul Cermeiului vrea să plece după umilința de la Dumbrăvița, unde echipa a pierdut cu 9-1. Președintele îl liniștește: ”A luat și Barcelona 8 goluri în Liga Campionilor”

CSC Dumbrăvița era mare favorită în fața celor de la Gloria Lunca Teuz Cermei în meciul din etapa a 3-a a Ligii 3, dar nici cei mai pesimiști suporteri ai „sămădăilor” nu și-ar fi imaginat că echipa se va întoarce cu un sac de goluri acasă. După doar 1-2 la pauză, echipa din județul Arad a mai scos de șapte ori mingea din plasă și a terminat în genunchi partida. Cu 9-1 s-a impus Dumbrăvița și timișenii au înregistrat scorul etapei, dar și campionatului.

Meciul de la Dumbrăvița a început cu o întârziere de 10 minute fiindcă s-au descoperit nereguli

Primele probleme au apărut pentru cermeiani chiar înainte de primul fluier. De fapt, acesta din urmă a fost întârziat cu zece minute, fiindcă arbitrii au sesizat că portarul Andrei Deak nu era legitimat ca la carte la FRF (deși jucase deja în cele două partide oficiale cu Pecica, campionat și Cupă), iar căpitanului Dennis Lazăr îi expirase viza medicală. Prin urmare, stafful tehnic a operat pe fugă două schimbări în primul „unsprezece” și pe o foaie de joc pe care și-au făcut loc și greșeli în dreptul numerelor purtate de unii jucători. Asta pentru că delegatul echipei, Nuțu Valea, a absentat de la meci.

Antrenorul Flavius Moisă și-a anunțat plecare: ”Am pierdut înainte de a intra pe teren, din cauza lipsei de profesionalism a conducerii”

Imediat după ultimul fluier al unui meci de coșmar pentru elevii săi, Flavius Moisă și-a anunțat plecarea de pe banca tehnică a Cermeiului.

„Fotbalul te pedepsește când nu îl tratezi serios. Noi am pierdut înainte de a intra pe teren, din cauza lipsei de profesionalism a conducerii. Unul dintre jucătorii noștri nu a avut viză FRF, iar altul era cu viza medicală expirată. În plus, nici nu am avut delegat. În situații din astea, eu nu am mai avut nicio putere și nu este prima dată când se întâmplă. Nu este un conflict între mine și conducere, ci doar o diferență între cum văd eu fotbalul și cum îl vede conducerea. În mare măsură, este ultimul meci la care am stat pe banca Cermeiului, sunt foarte hotărât să renunț. Este a doua oară când o pățim, nu s-a schimbat nimic în bine. Totul pleacă de la organizare, astăzi nici nu am fost pe teren. Nici nu am cuvinte, a fost o singură echipă în joc, Dumbrăvița, ea trebuie să culeagă laurii. În schimb, noi, chiar și având acele probleme, nu trebuia să ne prezentăm în asemenea hal. Și, știți cum e, antrenorul e imaginea ultimului rezultat, altceva ce ar mai fi de spus? Eu am dus echipa în acest stadiu, mi-este foarte greu de crezut că o voi putea redresa și atunci mai bine las pe altcineva”, a declarat tânărul antrenor al Gloriei.

Președintele Petre Bulza: ”Nu accept demisia antrenorului principal, vrem să mergem pe același drum mai departe”

Pe de altă parte, președintele Cermeiului, Petre Bulza, nici nu vrea să audă de schimbarea antrenorului.

„Eu sunt principalul vinovat, îmi asum vina pentru problema cu vizele, înțeleg neplăcerile create antrenorului, care a pregătit ceva și s-a trezit fără doi jucătorii titulari. Altfel, se întâmplă și la case mai mari, a luat și Barcelona 8 goluri în Liga Campionilor, mergem mai departe. Ne-am asumat un proiect cu mulți tineri, probabil o să avem o discuție bărbătească cu ei, poate pe unii îi încurcăm. Iar cârcotașilor care de abia au așteptat acest accident le transmit că ne vom ridica de jos, nu vom fi cea mai slabă echipă arădeană din clasament până la final, pe una tot o întrecem. Concluzionând, nu accept demisia antrenorului principal, vrem să mergem pe același drum mai departe, avem încredere în el și în Roli Nagy, care, de asemenea, nu vrea să se despartă de Flavius”, a menționat Petre Bulza.

După trei runde, Cermeiul e pe ultimul loc în clasamentul Seriei a 8-a a Ligii 3, cu zero puncte și 3-15 în dreptul golaverajului. În schimb, „călăul” de azi al echipei din Țara Sămădăilor, CSC Dumbrăvița, e liderul seriei, cu 9 puncte și golaveraj 17-1.

Andrei Făgărășanu (27, 59), Octavian Drăghici (29, 52, 62), Răzvan Morariu (50), Andrei Mura (72), Marko Enciu (84 – penalty), Alexandru Pițuc (90), respectiv Oguy Didier Koula (41) au fost marcatorii partidei din comuna de lângă Timișoara.

REZULTATELE ETAPEI a 3-a a Ligii 3

Autor: Călin MNERIE Publicat: 25 Sep. 2020, 23:41 Liga 3
Pe aceeași temă