Antrenor la patru echipe!

04 Oct. 2011, 07:55 Liga 3
Antrenor** la patru echipe!

Chiar dacă e greu de crezut, Alexandru Gheorghe se ocupă în acest moment de destinele a patru echipe de la trei cluburi diferite. Tehnicianul de 43 de ani a ajuns să antreneze în același timp echipele FCM Alexandria (Liga 3), Sporting Roșiori (juniori A1 și Liga 4) și grupele de juniori D și E ale clubului Atletico Roșiori.

Chiar dacă pare un lucru incredibil și lăudabil pentru Alexandru Gheorghe, pentru fotbalul teleormănean nu este tocmai bine că s-a ajuns în această situație, lipsa antrenorilor școliți fiind motivul principal pentru care s-a ajuns în această ipostază, ca un antrenor să pregătească 4 echipe în același timp! Este bine cunoscut faptul că în județ foarte puțini antrenori au efectuat Școala Federală de Antrenori, aceștia putând fi numărați pe degetele de la o mână.

„Am un program săptămânal foarte încărcat, dar îmi place foarte mult ceea ce fac. O zi de antrenamente ar arată cam așa: dimineață de la ora 9:00 am pregătire cu grupele de copii de la Atletico Roșiori, apoi merg la Alexandria pentru antrenamentul cu echipa mare a FCM-ului, după care revin la Roșiori, și de la ora 16:00 fac antrenament cu juniorii Sportingului. La Sporting facem doar două antrenamente săptămânal, unul îl țin eu, iar celălalt îl face secundul meu. În weekend am meciuri în fiecare zi. Vineri cu FCM, sâmbătă cu Sporting, iar duminică cu grupele de la Atletico”, Alexandru Gheorghe .

Alexandru Gheorghe deține Licența A de antrenor din 2007.

Sursa: Teresport

04 Oct. 2011, 07:55 Liga 3
Pe aceeași temă