Adrian Bumbescu vorbește despre salariile de la Steaua: ”Ca să iei jucători de Liga 1, trebuie să plăteşti bine.” Care este cel mai mare contract din lotul echipei lider în Liga 3

Sorin BARBU 15 Feb. 2021, 17:55 Liga 3
Adrian Bumbescu vorbește despre salariile de la Steaua: ”Ca să iei jucători de Liga 1, trebuie să plăteşti bine.” Care este cel mai mare contract din lotul echipei lider în Liga 3

Salariile de la Steaua au fost mereu un subiect sensibil. S-a spus de multe ori că jucătorii liderului Seriei a 4-a a Ligii 3 câștigă mai bine decât mulți fotbaliști din Liga 1. Adrian Bumbescu (61 de ani) a încercat să lămurească acest aspect și a dezvăluit că sunt jucători în lotul lui Daniel Oprița care primesc și trei mii de euro pe lună.

Deși joacă în Liga 3, Steaua plătește foarte bine. Adrian Bumbescu a dezvăluit care sunt salariile din lotul echipei care conduce Seria 4. În ultima vreme s-a vorbit destul de mult pe acestă temă și au existat zvonuri că există contracte și de 50.000 de euro pe an.

”Au fost jucători care s-au perindat, li s-au făcut contracte apoi au plecat, au venit alţii după. Ca să iei jucători de Liga 1, trebuie să plăteşti bine. Sunt jucători cu pretenţii. Nu sunt aşa mari contractele pe cât s-a scris, de 1.500 – 2.000 de euro. Poate doar câteva contracte sunt de vreo 3.000 de euro”, a declarat Adrian Bumbescu.

Bumbescu: ”Nu am salariu nici jumătate din cât are Ogăraru”

”Colonelul” a câștigat în anul 1986 Cupa Campionilor Europeni, iar acum este antrenor la Centrul de juniori de la Steaua. Nu este foarte mulțumit de salariul său, dar nu face scandal pentru că nu vrea să supere pe cineva.

”Eu nu vreau să vorbesc din punct de vedere financiar pentru mine, pentru că nu am nici jumătate din cât are Ogăraru. Nu vreau să vorbesc despre acest aspect pentru că poate deranjează, nu vreau să intru în polemici”, a spus Bumbescu la Look Sport.

La finalul anului trecut, George Ogăraru a fost numit manager al echipei de fotbal Steaua. Primele achiziții făcute au fost doi jucători din Liga 2: atacanții Dragoș Huiban (31 de ani) și Philippe Nsiah (26 de ani), de la SCM Gloria Buzău, respectiv Concordia Chiajna.

Rică Neaga, invidios pe salariile de la Steaua

Steaua se află pe primul loc în Seria 4 a Ligii 3, la două puncte peste FCSB 2, dar Adrian ”Rică” Neaga nu este impresionat și spune că jucătorii lui Daniel Oprița au salarii prea mari.

”Sunt salarii de Liga 1 la Steaua! Eu spun că sunt jucători la Steaua care au salarii mai mari decât jucători din Liga 1. Statul mereu are bani! Acum vedem cine o să preia echipa la Liga 2, că trebuie să preia echipa un parteneriat privat. Aici va fi problema”, a declarat Neaga la Look Sport.

Sorin BARBU 15 Feb. 2021, 17:55 Liga 3
Pe aceeași temă