ACSO Filiași riscă să piardă un fotbalist exponențial. Sabin Lupu e dorit în Liga 1: ”Da, e adevărat că am purtat discuții”

Andrei PASCU 28 Dec. 2020, 20:33 Liga 3
ACSO Filiași riscă să piardă un fotbalist exponențial. Sabin Lupu e dorit în Liga 1: ”Da, e adevărat că am purtat discuții”

ACSO Filiași poate să rămână fără unul dintre cei mai buni fotbaliști din lot. Mijlocașul Sabin Lupu (27 de ani) prezintă interes pentru echipele din Liga 1, astfel că reluarea Ligii a 3-a ar putea să găsească formația din Filiași fără el.

Sabin Lupu: ”De asta am venit la Filiași, ca să mă pun la punct cu pregătirea fizică” 

Chiar Sabin Lupu a recunoscut că a discutat cu reprezentanți ai cluburilor din prima divizie. Randamentul pe care l-a dat în Seria 6 a fost evidențiat de aceștia, iar Lupu se află în ultimele șase luni de contract cu ACSO Filiași. Înțelegerea în vigoare expiră la finalul sezonului în curs, astfel că poate semna încă de pe acum cu oricine.

Da, este adevărat că am purtat discuții cu reprezentanții a două dintre echipele din Liga 1, oameni care mă cunosc foarte bine și care m-au urmărit. Nu o să le divulg numele, pentru că nu am lămurit încă lucrurile. Tot ce pot să spun este că mă bucur că am revenit în atenția lor. Planul meu se pare că dă roade.

De asta am venit la CSO Filiași, ca să mă pun la punct cu pregătirea fizică, să-mi revin după perioada aceea nefastă. Faptul că am jucat multe minute, am marcat, am dat și pase decisive și, foarte important, CSO Filiași este prima în serie a făcut ca lumea să fie mai atentă aici“, a declarat Sabin Lupu pentru Gazeta de Sud.

Sabin Lupu: ”Nu știu dacă o să plec acum, pentru că mai am contract până la finalul campionatului” 

Sabin Lupu nu știe însă dacă va părăsi echipa încă din această iarnă. Vrea să continue la Filiași până în vară, iar atunci, dacă vor veni mai multe oferte interesante din Liga 1, să își dea acordul pentru o mutare care ar putea să fie un pas important în cariera sa.

Nu știu dacă o să plec acum, pentru că mai am contract până la finalul campionatului cu CSO Filiași. În plus vreau să pun umărul la promovare. Dar din vară, dacă lucrurile merg bine în continutare, clar o să vreau să joc din nou în Liga 1. Vom vedea ce ne rezervă viitorul. Până atunci vă urez tuturor sărbători fericite! și sănătate multă”, a mai spus Lupu.

Sabin Lupu a jucat, înainte să semneze cu ACSO Filiași la începutul acestui campionat, pentru ASU Politehnica, FC Hermannstadt, Gaz Metan Mediaș, Caransebeș și Pandurii.

Sabin Lupu nu este singurul jucător din Liga 3 dorit în Liga 1. Și portarul Paul Cosma (18 ani) de la Sportul Şimleu Silvaniei (Seria 10 din Liga 3) ar putea face trecerea în prima divizie. El va merge în probe chiar, în această iarnă, la FC Botoșani.

Foto: CSO Filiași și Gazeta de Sud 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 28 Dec. 2020, 20:33 Liga 3
Pe aceeași temă