A început curățenia la Muscelul

13 Dec. 2008, 14:10 Liga 3
A început curățenia la Muscelul

Pe www.csmuscelul.ro – site-ul oficial al echipei de fotbal din Liga a III-a, CS Muscelul Cîmpulung, a apărut informația conform căreia 8 fotbaliști din lot vor părăsi echipa în această iarnă: veteranul Liviu Bădescu (foto), Ionuț Andrei, Vasile Slăninoiu, Constantin Sorin Stancu, Ștefan Sincă, Liviu Păun, portarul Ion Șerban și Vasilică Bahica.

Acesta din urmă, deși nu a jucat nici un minut pentru echipa mare, a fost folosit de fiecare dată în Divizia D la echipa satelit, Sporting Muscelul, dar nu a dat satisfacție pentru a fi oprit în lot și astfel s-a întors la Tecuci.

În locul acestora vor fi legitimați alți jucători, urmând să fie acoperite posturile considerate deficitare în prima parte a campionatului.

Totodată, conducerea echipei muscelene a stabilit programul perioadei de pregătire, după ce fotbaliștii se vor întoarce din vacanță, pe 15 ianuarie. Zece zile vor fi petrecute în localitate, iar în perioada 26 ianuarie – 7 februarie întreaga delegație va pleca în cantonamentul montan de la Bușteni și se va caza la hotelul Silva.

 

articol scris de Bogdan Burhan
 

13 Dec. 2008, 14:10 Liga 3
Tags:
Pe aceeași temă