Se va sesiza Comisia de Integritate, după golul ciudat de la Buzău? ”Este jignitor pentru oamenii care se uită la sport / Se joacă la pariuri”

Vlad MĂCICĂȘAN 29 Oct. 2021, 19:32 Cupa României
Se va sesiza Comisia de Integritate, după golul ciudat de la Buzău? ”Este jignitor pentru oamenii care se uită la sport / Se joacă la pariuri”

Golul trei marcat în partida FC Buzău – Dunărea Călărași, scor 3-0, din optimile Cupei României, a fost extrem de ciudat. Marius Leca, fundașul călărășenilor, nu face pasul la offside și îl lasă în poziție corectă pe Kanda. Mai apoi, la șutul slab al mijlocașului Buzăului lasă impresia că poate interveni ușor să respingă din fața porții, dar ridică piciorul peste minge și o lasă să se ducă în gol.

George Florescu, fostul mijlocaș al naționalei, crede că golul este suspect și că ar trebui să se autosesizeze Comisia de Integritate a FRF. ”Ce aș putea să zic? Mi-e jenă să văd genul ăsta de fază. Ar trebui să se autosesizeze aceste comisii. Nu poți să lași mingea așa pur și simplu să intre în poartă. Este jignitor pentru oamenii care se uită la sport. Nu-mi place să fac acuzații, dar nu există așa ceva”, a spus Florescu la Fotbal Look.

Marius Leca lasă mingea să-i treacă printre picioare, iar echipa sa, Dunărea Călărași, primește al treilea gol în meciul cu FC Buzău.

Leo Grozavu: ”Știți că eu sunt un tip direct. De jucat, se joacă la pariuri, clar”

Întrebat dacă crede că se joacă la pariuri în fotbalul din România, Leo Grozavu, fostul antrenor de la Sepsi, spune că este convins de asta.

”Am impresia că apărătorului îi e frică să nu-și dea el mingea în poartă. Mi se pare foarte ciudat. Face parcă o fentă (râde). Nu știu, să nu cadă să se lovească. E mai mult preocupat să nu se lovească. Asta am crezut eu, că e preocupat mai mult să nu-și «rupă gâtul». Știți că eu sunt un tip direct. De jucat, se joacă la pariuri, clar. La Liga 2 sunt o grămadă de jucători care își mai rotunjesc veniturile. Eu n-aș «băga mâna-n foc» că și în Liga 1 mai sunt care joacă”, a spus Grozavu la Look Sport.

Marius Leca, cu numărul 6 pe echipament, a atras reacții controversate după faza de la golul de 3-0 din meciul FC Buzău – Dunărea Călărași. Gestul său pune mari semne de întrebare privind corectitudinea sa.
  • Pablo Gaitan (39′) și Cristian Ciobanu (50′) au înscris celelalte goluri ale actualei echipe a lui Cristian Pustai în meciul cu Dunărea, fosta echipă a antrenorului. FC Buzău s-a impus cu 3-0 și a obținut calificarea în sferturile de finală ale Cupei României. În campionat, la Călărași de această dată, FC Buzău s-a impus tot cu 3-0 contra Dunării, în etapa a 4-a.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures
Captură foto: Digi Sport

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/ce-a-fost-in-mintea-lui-marius-leca-fundasul-dunarii-calarasi-reactie-scandaloasa-la-golul-de-0-3-in-meciul-cu-fc-buzau-a-sarit-peste-minge-in-loc-sa-o-degajeze-de-pe-linie-19207551

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/conflictul-declaratiilor-continua-marius-milea-raspuns-pentru-cristian-pustai-dupa-esecul-categoric-al-calarasiului-cu-fc-buzau-nu-trebuia-sa-aiba-mila-fiecare-isi-face-jobul-de-19207675

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cristian-pustai-fara-mila-si-in-cupa-romaniei-in-fata-fostei-sale-echipe-e-doar-numele-de-ea-ne-am-calificat-fara-emotii-ce-si-ar-dori-pentru-faza-sferturilor-si-planurile-pentru-19207487

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/fc-buzau-dunarea-calarasi-se-joaca-de-la-ora-1500-echipa-lui-cristian-pustai-este-mare-favorita-la-accederea-in-sferturile-cupei-romaniei-19207432

Vlad MĂCICĂȘAN 29 Oct. 2021, 19:32 Cupa României
Pe aceeași temă