Ce a fost în mintea lui? Marius Leca, fundașul Dunării Călărași, reacție scandaloasă la golul de 0-3 în meciul cu FC Buzău. A sărit peste minge în loc să o degajeze de pe linie

Marius ANGHEL 28 Oct. 2021, 21:09 Cupa României

Golul de 3-0 din meciul dintre FC Buzău și Dunărea Călărași (scor 3-0), din optimile Cupei României, a generat secvențe incredibile, inexplicabile pentru acest nivel fotbalistic.

Ultima reușită a buzoienilor este însă una scandaloasă, după ce fundașul Dunării Marius Leca (foto, cu numărul 6) a refuzat să lovească mingea aflată pe linia porții și, astfel, să evite primirea unui nou gol de către echipa sa.

Marius Leca, decizie stranie la golul al treilea dintre FC Buzău și Dunărea Călărași

FC Buzău s-a calificat leger în sferturile de finală ale Cupei României după ce a trecut la scor de neprezentare de Dunărea Călărași, adversară și în Liga 2, pe care o învinsese tot cu 3-0 și în campionat, în etapa a 4-a. Diferența de valoare s-a văzut din nou între cele două echipe, însă modul în care oaspeții au primit ultimul gol ridică multe semne de întrebare.

În minutul 78, la o pasă pe culoar în dreapta careului, Baudouin Kanda a fost ținut în joc de poziționarea în defensivă a lui Marius Leca, mijlocașul l-a fentat apoi pe portarul Albert Popa și a tras prin spatele acestuia spre gol, pe jos.

Leca, repliat în fața porții, a dat senzația să poate respinge de pe linie. Numai că fostul fundaș al Farului (crescut de Viitorul, acum Farul, și fost jucător la Farul lui Marica, acum Unirea Constanța) a avut o reacție de-a dreptul incredibilă, după ce mai înainte tot el s-a poziționat prost și l-a ținut în joc pe Kanda. În loc să respingă de pe linie, fiindcă ajungea la minge, a lăsat-o să-i treacă printre picioare și să se ducă în gol.

Totul, sub privirile revoltate ale lui Albert Popa, care gesticula nervos către coechipierul său prăvălit în plasa porții.

S-a terminat 3-0, exact scorul înregistrat și în campionat, iar cârcotașii ar putea spune că s-a jucat la scor corect.

  • Pablo Gaitan (39′) și Cristian Ciobanu (50′) au înscris celelalte goluri ale actualei echipe a lui Cristian Pustai în meciul cu Dunărea, fosta echipă a antrenorului.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures
Captură foto: Digi Sport

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cristian-pustai-fara-mila-si-in-cupa-romaniei-in-fata-fostei-sale-echipe-e-doar-numele-de-ea-ne-am-calificat-fara-emotii-ce-si-ar-dori-pentru-faza-sferturilor-si-planurile-pentru-19207487

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/fc-buzau-dunarea-calarasi-se-joaca-de-la-ora-1500-echipa-lui-cristian-pustai-este-mare-favorita-la-accederea-in-sferturile-cupei-romaniei-19207432

Marius ANGHEL 28 Oct. 2021, 21:09 Cupa României
Pe aceeași temă