Poli Iași pleacă cu autocarul la Dumbrăvița, cu două zile înaintea meciului din Play-off-ul Cupei României. Florin Briaur: ”Mergem să ne calificăm”

Narcis POHOAȚĂ 24 Sep. 2022, 17:47 Cupa României
Poli Iași pleacă cu autocarul la Dumbrăvița, cu două zile înaintea meciului din Play-off-ul Cupei României. Florin Briaur: ”Mergem să ne calificăm”

Delegația Politehnicii Iași va pleca spre Dumbrăvița, în județul Timiș, cu două zile înaintea meciului din Play-off-ul Cupei României, programat marți, 27 septembrie, de la ora 14:30.

Ieșenii și-ar fi dorit să meargă până la Timișoara cu avionul, via București, dar cum nu au găsit bilete pentru întreaga echipă, s-a luat decizia ca deplasarea să se facă cu autocarul, cu două zile înainte de meci.

Claudiu Niculescu încă nu s-a decis asupra lotului pe care să-l deplaseze la Dumbrăvița

Poli va pleca duminică la prânz spre Dumbrăvița, după antrenamentul efectuat în Copou, urmând ca echipa să revină acasă imediat după meci.

Antrenorul Claudiu Niculescu încă nu s-a decis asupra lotului cu care va aborda meciul din Play-off-ul Cupei României, urmând să ia o decizie după antrenamentul de duminică. Cert este că unii dintre titulari vor fi lăsați acasă, pentru a fi menajați în perspectiva meciului din campionat cu Minaur Baia Mare.

Florin Briaur: ”Mergem să ne calificăm”

Managerul executiv al Politehnicii Iași, Florin Briaur, a declarat că indiferent de lotul deplasat, Poli Iași va aborda meciul la victorie, obiectivul fiind calificarea în faza grupelor.

”Va fi o deplasare lungă și obositoare, dar trebuie să ne adaptăm situației și să ne calificăm. Ne-am fi dorit să facem deplasarea cu avionul, chiar dacă cheltuielile unui astfel de transport pe calea aerului, pentru întreaga echipă, ajung la aproximativ 10.000 de euro. Nu am găsit, însă, bilete pentru întregul lot, de aceea am decis să facem deplasarea cu autocarul, iar echipa va pleca cu două zile înaintea partidei, pentru a evita oboseala. Avem un lot numeros și indiferent cine va intra pe teren în acest meci, va trebui să câștigăm. Lucrurile sunt clare pentru noi, vrem să mergem mai departe în Cupa României”, a declarat managerul executiv al clubului ieșean, Florin Briaur.

Poli Iași și CSC Dumbrăvița sunt colege în campionatul Ligii 2, iar după șapte etape moldovenii se află pe locul 4, cu 14 puncte, iar bănățenii sunt pe poziția a 15-a, cu 7 puncte.

Meciul direct din sezonul regular al eșalonului secund va avea loc tot pe stadionul ”Ștefan Dobay” din Dumbrăvița, în etapa a 13-a, în jurul datei de 5 noiembrie.

Foto: Politehnica Iași 

Narcis POHOAȚĂ 24 Sep. 2022, 17:47 Cupa României
Pe aceeași temă