Ilie Stan regretă faptul că SCM Gloria Buzău întâlnește FCSB în 16-imile Cupei României: ”Aș fi vrut să jucăm și noi cu echipe mai accesibile.” De ce spune că meciul nu este unul special pentru el

Marius ANGHEL 10 Nov. 2020, 11:20 Cupa României
Ilie Stan regretă faptul că SCM Gloria Buzău întâlnește FCSB în 16-imile Cupei României: ”Aș fi vrut să jucăm și noi cu echipe mai accesibile.” De ce spune că meciul nu este unul special pentru el

SCM Gloria Buzău va întâlni actualul lider din Liga 1, pe FCSB, în 16-imile Cupei României, în urma tragerii la sorți care a avut loc ieri la Casa Fotbalului. Actualul antrenor al formației buzoiene, Ilie Stan (53 de ani), a pregătit formația lui Gigi Becali, însă acum spune că acest meci nu va fi unul special.

După ce și-a aflat adversarul din faza 16-imilor de finală ale Cupei României, Ilie Stan a spus că ar fi preferat o echipă mai accesibilă, dar și că meciul cu FCSB, la care a activat ca antrenor nu este unul special pentru el.

Ilie Stan, după ce a picat cu FCSB în 16-imile Cupei României: ”Nu aveam nevoie să jucăm cu ei acum”

„Dacă erau suporteri, era altceva. Ne dorim să facem un joc bun. Jucătorii mei își doresc să joace contra Stelei, FCSB-ului. Ei vor să câștige trofee. Nu este un meci special. Este un meci ca și celelalte.
Eu nu spun că avem șanse. Spun că trebuie să jucăm. Nu aveam nevoie să jucăm cu ei acum. Am jucat doar un tur, aș fi vrut să jucăm și noi cu echipe mai accesibile, dar asta este”, a declarat Ilie Stan, pentru Antena Sport.

Ilie Stan a antrenat FCSB în perioada octombrie 2011 – martie 2012. Pe atunci echipa patronată de Gigi Becali purta numele de Steaua.

Partida dintre SCM Gloria Buzău și FCSB va avea loc în jurul datei de 28 noiembrie, data exactă nefiind încă stabilită, deoarece jocul urmează a fi televizat.

În turul precedent, SCM Gloria Buzău a trecut cu 2-1 la Însurăței de Dacia Unirea Brăila.

În campionatul Ligii 2, SCM Gloria Buzău se află pe locul 11 după 11 etape, cu 15 puncte acumulate în zece jocuri. În runda a 12-a joacă în deplasare cu liderul U Craiova 1948 SA, duminică, de la ora 19:00, la Drobeta Turnu Severin.

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/ilie-stan-amuzat-de-sumele-pe-care-gigi-becali-le-vrea-pe-jucatorii-sai-19139796#live_close

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/tragerea-la-sorti-a-meciurilor-16-imilor-cupei-romaniei-are-loc-astazi-de-la-ora-1530-in-aceasta-faza-a-competitiei-sunt-16-echipe-din-liga-1-12-din-liga-2-si-4-din-liga-3-19156771

Marius ANGHEL 10 Nov. 2020, 11:20 Cupa României
Pe aceeași temă