Gabi Tamaș a revenit pe teren pentru ”U” Cluj. Jucătorul cu care a surprins Costel Enache la meciul cu Unirea Dej și ceilalți doi debutanți

Autor: Vlad MĂCICĂȘAN Publicat: 08 Oct. 2020, 21:27 Cupa României
Gabi Tamaș a revenit pe teren pentru ”U” Cluj. Jucătorul cu care a surprins Costel Enache la meciul cu Unirea Dej și ceilalți doi debutanți

”U” Cluj a câștigat astăzi, 8 octombrie, cu 2-0 partida cu Unirea Dej, din turul 3 al Cupei României, și s-a calificat în faza următoare a competiției. A fost partida la care a revenit Gabi Tamaș, cel care a jucat o repriză. Fundașul de 36 de ani s-a accidentat în partida cu Aerostar Bacău, de la finalul lunii august și a fost operat la menisc pe 9 septembrie, după ce până la intervenția chirurgicală a mai jucat într-un meci.

Tamaș a revenit după accidentare, Vâtcă, Segev și Ribeiro au debutat la ”U” Cluj

Tamaș nu a fost singura surpriză a lui Costel Enache în meciul cu echipa de Liga 3, desfășurat pe Cluj Arena. La ”U” Cluj au debutat trei jucători, cu ocazia partidei din Cupa României.

Fostul portar al CFR-ului și al lui FCSB, Cosmin Vâtcă (38 de ani), a debutat și el în poarta echipei alb-negre, el fiind titular, la fel ca Yaniv Segev (24 de ani) și Sergio Ribeiro (24 de ani).

Ultimul este un portughez de 24 de ani care a fost transferat în săptămâna premergătoare sezonului. Lusitanul crescut la FC Porto și care a fost prezent în toate loturile naționale de juniori, de la 15 la 20 de ani a avut nevoie de timp pentru a ajunge în parametri fizici acceptabili să fie utilizat la Universitatea.

Ribeiro a și marcat în meciul de astăzi.

Israelianul Yaniv Segev nici măcar n-a fost prezentat la ”U” Cluj

Noutatea absolută este Yaniv Segev. Acesta este un mijlocaș central israelian, de 24 de ani, care nici măcar n-a fost prezentat oficial de ”U” Cluj. A mai jucat în liga secundă din Israel și în Suedia, în liga a patra.

Altfel, ”U” Cluj a trecut cu 2-0 de Unirea Dej prin golurile marcate de Sergio Ribeiro (16) și Alexandru Pop (49). În etapa a 7-a a Ligii 2, ”U” Cluj joacă luni, de la ora 19:30, în deplasare la Turris Oltul Turnu Măgurele.

Foto: FC Universitatea Cluj și kickoff.com

Autor: Vlad MĂCICĂȘAN Publicat: 08 Oct. 2020, 21:27 Cupa României
Pe aceeași temă