EXCLUSIV | Gabriel Tamaș s-a operat și a ieșit din spital pe semnătură

Autor: Vlad MĂCICĂȘAN Publicat: 08 Sep. 2020, 21:45 Actualizat: 08 Sep. 2020, 22:08 Liga 2
EXCLUSIV | Gabriel Tamaș s-a operat și a ieșit din spital pe semnătură

Gabriel Tamaș continuă să uimească, după ce a ales să joace 90 de minute pentru ”U” Cluj, cu toate că avea meniscul distrus și era programat la operație a doua zi. Riscul pe care și l-a asumat fundașul de 36 de ani a fost unul ridicat. Tamaș a primit injecții înainte de joc pentru a i se amorți genunchiul și exista riscul să facă ruptură.

Gabriel Tamaș a ieșit pe semnătură din spital 

Marți, Gabriel Tamaș a suferit o intervenție chirurgicală la meniscul care a cedat în partida cu Aerostar Bacău. Fostul fundaș al naționalei a decis să nu rămână în spitalul din București unde a fost operat, în ciuda recomandărilor medicilor, care doreau să-l externeze abia miercuri. Tamaș a ieșit însă pe semnătură și a decis să plece acasă, la Brașov.

Cel mai probabil, fundașul va reveni pe teren la începutul lunii octombrie.

Gabriel Tamaș s-a accidentat chiar în prima etapă 

Gabriel Tamaș a fost nevoit să se opereze după accidentarea suferită în meciul Universității Cluj cu Aerostar Bacău, din prima etapă a Ligii 2. Fundașul central s-a ales cu ruptură de menisc și a intrat în sala de operații marți. Tamaș a luat decizia să nu sufere intervenția chirurgicală mai devreme, pentru a fi pe teren în partida ardelenilor din etapa a doua, cu ASU Politehnica, de luni, care a fost pierdută cu 0-1.

Gabriel Tamaș va fi indisponibil aproximativ trei săptămâni, pentru că meniscul a fost scos. Dacă ar fi suportat o operație de lipire, ar fi absentat mult mai mult, până la patru luni.

Foto: FC Universitatea Cluj 

Autor: Vlad MĂCICĂȘAN Publicat: 08 Sep. 2020, 21:45 Actualizat: 08 Sep. 2020, 22:08 Liga 2
Pe aceeași temă