FOTO/VIDEO ASU Politehnica, eliminată din Cupa României după un duel încins cu Mamma Mia Becicherecu Mic

Mihai Andries 31 Jul. 2014, 14:35 Cupa României

Echipa din Liga a 3-a a controlat prima parte a întâlnirii, chiar dacă se află încă în timpul pregătirii de vară, în timp ce alb-violeții au contat cu adevărat în joc doar în ultima parte. Nu a fost, însă, destul, iar oaspeții s-au impus cu 2-1.

Ziua proastă a timișorenilor s-a văzut încă de la încălzire, când Tulcan a suferit o întindere și a fost scos din primul „11″, fiind înlocuit de Adi Ilie. Prima repriză a consemnat puține ocazii de poartă, cea mai importantă fiind o ratare a lui Iorgovan, care a rămas singur cu portarul Culda, însă apărătorul buturilor oaspete a respins balonul. A fost, totuși, 0-1 la pauză, după ce Radu a transformat un penalty acordat după un fault al lui Burtic la Hodiș.

În mitanul secund, prima acțiune importantă de poartă s-a terminat cu un nou gol în poarta Politehnicii, Hodiș marcând cu capul de la câțiva metri de poartă. În ultimul sfert de oră, alb-violeții au călcat pe accelerație și au reușit să reducă din diferență prin Gălan, care a înscris cu capul, din apropiere. În faza imediat următoare, Becicherecu Mic a fost aproape de a majora diferența, însă Burtic a scos de la vinclu un șut al lui Tăbăcaru. Pe final, jucătorii alb-violeți au reclamat și un henț în careu, însă partida s-a terminat cu scorul de 2-1 pentru Mama Mia Becicherecu Mic, echipă care se califică astfel în turul al 3-lea al Cupei României.

Iată echipele care au evoluat în acest meci:

ASU Poli: Burtic – Damian, Gălan, Obrejan, Taub – Filimon, Naidin, Ilie, Rebenciuc, Vucea – Iorgovan. Au mai intrat: Făgețan, Popoviciu, Codrea.

Becicherecu Mic: Culda – Ștefanovici, Telescu, Hecsko, Negruț – Doană, Zurbagiu, Luță, Z. Radu – Hodiș, Silaghi. Au mai intrat: Tăbăcaru, Molcuț, Toma.

Sursa: Sport9
Foto de Sebastian TĂ‚TARU

Mihai Andries 31 Jul. 2014, 14:35 Cupa României
Pe aceeași temă