Unirea Târlungeni, la un henț de prelungiri!

16 Aug. 2012, 08:25 Faza națională
Unirea Târlungeni,** la un henț de prelungiri!

FC Cisnădie a reușit calificarea în turul IV al Cupei României Timișoreana la fotbal, dupa ce a învins pe teren propriu formația brașoveană Unirea Tărlungeni, cu scorul de 3-2.

În fața a peste 500 de spectatori prezenți pe stadionul „Textila” din Cisnădie, Tărlungeniul a deschis scorul încă din minutul 7 când Airinei l-a învins pe portarul gazdelor, Burdun, cu o lovitură de cap după o centrare de pe partea dreaptă. FC Cisnădie a replicat rapid și după doar 10 minute, Câmpean a deviat în poartă centrarea perfectă, din lovitură liberă de la 35 de metri, executată de Rădoi. Unirea Tărlungeni a lovit din nou după un contraatac școală în minutul 34, când Pricop a marcat cu un șut de la 25 de metri in poarta cisnădienilor.

Repriza a doua a fost dominată de cisnădieni care au avut mai multe ocazii la poarta lui Iacob, iar în minutul 75 au reușit egalarea după o centrare perfectă de pe partea dreaptă prin Gego. În minutul 92 când meciul se îndrepta spre reprizele de prelungiri, Grecu a pătruns pe partea stângă, a centrat în careul Unirei Tărlungeni, iar mingea a fost oprită cu mâna de unul din fundașii brașoveni.

Responsabilitatea executării loviturii de pedeapsă i-a revenit lui Covaciu, intrat după pauză în locul lui Rădoi, care a înscris prin „scăriță” aducând calificarea echipei din Cisnădie în turul IV al Cupei României.

Echipele de start

FC Cisnădie: Burdun – Budăcan, Câmpean, Pripu, Florea – Piko, Rădoi, Muntean, Gașpar, Șăucă – Gego. Antrenor: Ioan Tătăran.

Unirea Tărlungeni: Iacob – Popa, Tatarciuc, Dobrea, Toderașcu – Brujan, Iaru, Aerinei – Pricop – L. Nicolae. Antrenor: Laszlo Balint.

Turul IV al Cupei României la fotbal va avea loc în data de 28-29 august, fază în care FC Cisnădie va întâlni o echipă din liga a II-a.

VEZI REZUMATUL MECIULUI ȘI O GALERIE FOTO

16 Aug. 2012, 08:25 Faza națională
Pe aceeași temă