Sancțiuni dure pentru ASU Poli după incidentele din Cupă

Sancțiuni dure pentru** ASU Poli după incidentele din Cupă

Federația Română de Fotbal nu a avut milă de echipa susținută de suporterii alb-violeți după incidentele de la finalul jocului cu Mama Mia Becicherecu Mic din Cupa României. Comisia de Disciplină a sancționat-o pe ASU Politehnica cu o amendă de 2.000 de lei, dar cel mai dureros pentru suporteri e faptul că elevii lui Paul Codrea vor trebui să dispute două jocuri fără spectatori!

După duelul pierdut cu 2-1 în fața „pizzerilor” câțiva fani timișoreni au recurs la gesturi reprobabile. Considerați vinovați de pierderea jocului brigada de arbitri din Arad a avut de suferit, automobilul tușierului Pantea fiind ușor avariat (oglindă ruptă, cauciuc dezumflat). Raportul oficialilor a fost unul extrem de dur ținând cont de sancțiunile cu care s-a ales ASU Poli de la forul național.

„În baza art. 80 lit. c și e raportat la art. 82 pct. 1 și 83 pct. 18 din RD clubul ASU Poli Timișoara se sancționează cu măsura programării a 2 (două) jocuri fără spectatori și o penalitate sportivă de 2000 lei”, se arată în comunicatul Comisiei de Disciplină.

„Știința”, goală împotriva lui „Ripi”

Oficialii lui ASU Poli nu știau prea multe detalii legate de sancțiunea primită în această după masă și așteaptă ratificarea acesteia de către AJF Timiș. Probabil această informare se va face mâine. Dacă amenda era una așteptată, jocurile fără spectatori sunt o adevărată lovitură pentru trupa pregătită de Paul Codrea.

Contactat de SPORT9.ro, președintele forului județean, Dănuț Lața, nu văzuse încă decizia, dar a spus că: „e vorba de jocurile de pe teren propriu”. Prin urmare galeria nu va avea probleme în a se deplasa la Ghiroda sâmbătă, în schimb decizia e o adevărată lovitură pentru derby-ul local cu Ripensia, programat peste nouă zile pe „Știința”. Al doilea joc care ar urma să se dispute cu casa închisă pentru alb-violeți e cel din runda a patra împotriva nou promovatei AS Murani.

Sursa: Sport9

Pe aceeași temă