Ilie Stan: „Pâncota să aibă răbdare, se va mai auzi de ea în fotbalul românesc”

Marius ANGHEL 26 Sep. 2012, 13:56 Faza națională
Ilie Stan:** „Pâncota să aibă răbdare, se va mai auzi de ea în fotbalul românesc

„Iliesta” a văzut negru în fața ochilor când Leucuța a readus formația sa la egalitate cu divizionara a treia, Șoimii Pâncota, dar și-a recăpătat suflu după golul decisiv al lui Ilie de la ultima fază a meciului. Antrenorul Chiajnei a încercat să ascundă prestația mai puțin reușită a echipei sale în spatele valorii ceva mai scăzute a unor jucători care nu se regăsesc printre titulari în meciurile din campionat.

„Am mers pe mâna unor jucători tineri care mi-au demonstrat că nu prea au ce căuta în lotul unui club de Liga 1. Dacă la nivelul acesta nu au putut face diferența, nu știu câte șanse mai pot primi din partea mea. Astăzi, s-au greșit pase simple, marcajul a fost larg și asta aveau să ne coste în cele din urmă. A mai fost și acea fază la care asistentul a ridicat steagul pentru a semnaliza un henț în careul adversarului, dar arbitrul de centru nu a fost de acord. Arbitrajul a fost de Divizia D”, a fost de părere Ilie Stan.

Rugat fiind să-și exprime părerea despre formația gazdă pregătită de fostul său coleg de pe banca UTA-ei, fostul fundaș al Stelei a spus: „Am mai spus-o că Dan Cuedan e un antrenor bun, foarte ambițios, iar echipa sa a jucat astăzi cu multă voință și determinare. Eliminându-le pe Poli și UTA, Pâncota și-a dorit mult să meargă și mai departe în Cupa României și nu au fost departe de a ne surprinde. Părerea mea este că dacă Pâncota va avea răbdare să mai construiască pe ce are acum aici, se va mai auzi de ea în fotbalul românesc”.

Sursa: Sport Arad
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Marius ANGHEL 26 Sep. 2012, 13:56 Faza națională
Pe aceeași temă