Cuedan: „Sper ca meciurile noastre din Cupă să rămână în memoria pâncotanilor și arădenilor”

Marius ANGHEL 26 Sep. 2012, 13:14 Faza națională
Cuedan:**

Tactic, antrenorul „șoimilor” a pregătit bine disputa cu echipa lui Ilie Stan, care au făcut doar din fazele fixe arme letale în meciul de Cupă de miercuri după-amiază. Dan Cuedan spune că știa de acest punct forte al adversarului, doar că elevii săi nu s-au concentrat îndeajuns pentru a evita golurile. Dacă mai punem la socoteală și absența fundașului central, Remus Lung, cel mai masiv component al lotului pâncotan se creionează perfect scenariul după care s-au impus ilfovenii în 16-imile Cupei României.

„Știam că Concordia Chiajna este cea mai bună echipă din România la loviturile fixe și iată s-a întâmplat să luăm trei goluri doar după astfel de execuții. În rest, nu pot decât să mă bucur că am jucat de la egal la egal cu o formație de primă ligă, care până acum este și revelația începutului de campionat. Îmi pare rău că primul gol ni l-am dat noi dintr-o lovitură liberă acordată gratuit adversarilor de arbitrul Micloșină, cu care am mai avut probleme și la meciul cu Poli Timișoara. După ce am revenit frumos, am căzut la ultma fază înainte de prelungiri și asta m-a durut mult, dar cel mai mult regret ocaziile mari ratate de Burian, Huțanu și Bulzan. La 2-2 speram să ducem jocul în prelungiri și să-i prindem pe contraatac. Aveam încredere în jucătorii noștri că se vor automotiva încă 30 de minute, dar nu a fost să fie”, a precizat Dan Cuedan la finalul întâlnirii cu Chiajna.

Concluzionând la final de drum în prezenta ediție a Cupei României, antrenorul principal a precizat: „Rămânen doar cu lucruri bune și pozitive, căci am apucat să jucăm șapte jocuri adevărate într-o manieră spectaculoasă. Am mai reușit să fim la înălțimea unor echipe bune ca Poli, UTA sau Chiajna și nue puțin lucru. Sper să rămânem în memoria spectatorilor din Pâncota, Arad și chiar din Vestul țării cu aceste prestații”.

Sursa: Sport Arad
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Marius ANGHEL 26 Sep. 2012, 13:14 Faza națională
Pe aceeași temă