Însurăței va juca finala Cupei cu Cireșu, pe teren propriu!

Marius ANGHEL 30 May. 2013, 13:48 Faza județeană
Însurăței va juca finala Cupei cu Cireșu,** pe teren propriu!

Marți și miercuri, pe două terenuri ale județului Brăila, s-au disputat meciurile retur din cadrul semifinalelor Cupei României (etapa județeană Brăila), la sfârșitul cărora cele două favorite la calificarea în ultimul act al competiției și-au atins obiectivul.

Deși după victoria din tur (obținută cu scorul de de 7-0 în dauna formației Gloria Movila Miresii) Conpet Cireșu era deja calificată în finala competiției, gruparea antrenată de Vasile Darie și Ionel Ivan s-a impus și în meciul retur cu un categoric 9-1 pe terenul adversarei!

În cealaltă semifinală, Viitorul Însurăței a spulberat cu un categoric 5-0 echipa arbitrilor brăileni (în tur a piedut cu 1-2), și va juca finala Cupei României chiar pe teren propriu.

Dar succesul obținut în fața echipei Fayr Play Brăila, a fost obținut cu destule emoții, deoarece arbitrii au ratat prin Andrei șansa deschiderii scorului în minutul 15, atunci când jucătorul brăilean a trimis peste transversală de la numai 3 metri deși avea în față tot cadrul porții goale! Iar în minutul 55, la scorul de 3-0 pentru Viitorul Însurăței, Olenic a ratat o lovitură de la 11 metri!

Cam asta a fost în linii mari istoria celor două semifinale ale Cupei României (etapa județului Brăila), iar noi vă prezentăm în rândurile de mai jos rezultatele tehnice dar și marcatorii din aceste jocuri așa cum le-am aflat de la Mihai Ianoș secretarul general al AJF Brăila:
 
   Gloria Movila Miresii – Conpet Cireșu  1-9 (0-3)
Spiță (64)/ Costache (4), Nanu (28), Grozea (32, 53), Gheorghe Viorel (60, 62), Radu Alin (70), Cheleș (77), Pavel (78)
   Viitorul Însurăței – Fayr Play Brăila  5-0 (2-0)
Gheorghiță Viali (22, 51), Iacob (27, 77), Paraschiv (80)
 
   Finala competiției se va desfășura pe data de 12 iunie, cu începere de la ora 17, pe terenul echipei Viitorul Însurăței (așa cum a fost stabilit de AJF Brăila cu mai mult timp înainte) și ne așteptăm la o dispută extrem de interesantă.

Articol scris de Marcel Sânpetru

Marius ANGHEL 30 May. 2013, 13:48 Faza județeană
Pe aceeași temă