Cireșu a pierdut calificarea în prelungiri, iar Victoria Traian a fost spulberată!

02 Aug. 2012, 13:39 Faza județeană
Cireșu a pierdut calificarea în prelungiri,** iar Victoria Traian a fost spulberată!

Miercuri (1 august) după amiază au fost programate să se dispute partidele din cadrul turului doi al Cupei României la fotbal, competiție în care au fost angrenate și două echipe ale județului Brăila: Conpet Cireșu și Victoria Traian. Dacă „cireșarii” au fost eliminați după prelungiri, cu scorul de 2-1 de către Viitorul Axintele, gruparea din Traian a suferit cea mai mare înfrângere din actuala fază a Cupei: a pierdut cu 0-10, disputa de pe teren propriu jucată cu Oțelul II Galați!

Meciul de la Traian, jucat pe stadionul „Mircea Ceicu” a fost unul la totala discreție a gălățenilor, care au marcat prin Miron (min. 22 și 33), Chipirliu (min. 31), Adăscăliței (min. 34, 62 și 85), Govoreanu (min. 50 și 54), Avram (min. 68- penalty) și Constantinescu (90). După acest 10-0 admistrat brăilenilor de Oțelul II Galați, a mai fost un 9-0 pe care FCM Alexandria l-a administrat echipei Dunărea Turis Turnu Măgurele! Jucătorii care au făcut de râs fotbalul brăilean în meciul de la Traian, au fost următorii: Ghighimoc – Zăgan, Mihăilă, Cocianu, Vebăr – Vioreanu, Barbu, Huțu, Mitrea – Lupașcu, Iorga. Au mai jucat Apostu, Ștefan, Olmazu și Varga.

Partida de la Ianca, jucată pe stadionul „Ștefan Vrăbioru” între Conpet Cireșu și Viitorul Axintele, a fost una foarte echilibrată, în care ambele formații puteau câștiga în cele 90 de minute regulamentare de joc. „Cireșarii” au început excelent partida, iar în minutul 5, Dima a marcat pentru 1-0. Oaspeții au egalat prin Novac, 1-1, în minutul 28, dar în prima parte Coman (bară în min. 44) de la gazde și Fătu (singur cu poarta goală!?), Chiriță sau Robu, de la oaspeți, au ratat marcarea golului secund. După pauză, brăilenii sunt cei care atacă furuibund, însă cu excepția șuturilor în bară expediate de Gheorghe Viorel (min. 70) și Grozea (min. 78), „cireșarii” nu au mai avut ocazii concrete de a marca. În replică, și oaspeții au trimis și ei o dată mingea în bară prin Bogorodiță, și astfel s-a intrat în prelungiri.

În timpul suplimentar Viitorul Axintele a fost echipa mai pragmatică, și după ce Răduță a respins cu greutate „capul” lui Ghizman (min. 100), în minutul 115, Ogodogo a marcat golul calificării pentru formația vizitatoare:1-2! Brăilenii ar fi putut duce meciul la loviturile de departajare, dar centralul partidei a scos în afara careului un fault clar comis în suprafața de pedeapsă de către N. Ionel asupra lui Pavel! Cam asta a fost în linii mari istoria unei partide la capătul căreia Viitorul Axintele merge mai departe în etapa a treia a Cupei României, în timp ce pentru Conpet Cireșu nu mai rămâne decât așteptarea deciziei FRF comform căreia va juca și din toamnă tot în liga a treia. Cele două echipe au avut următoarele alcătuiri:

Conpet: Stoica – Coman, Emil Cristian, Stănciulescu, Ghizman – Preda, Mâță, Dima – Pavel, Durbacă, Ghe. Viorel. Au mai jucat: Grozea, Vârlan, și Velicu.
Viitorul: Răduță – Vasile, Stoica, N. Ionel, Oprișan – Șelaru, Rață, Ogodogo, Dedu – Novac, Fătu. Au mai jucat Florea, Chiriță, Bogorodiță, și Fătu.

Articol scris de Marcel Sânpetru

02 Aug. 2012, 13:39 Faza județeană
Pe aceeași temă