Dan Spătaru nu va ”cânta” la Oradea, așa cum anticipa Gigi Becali. Debutul fostului jucător al FC Brașov la FCSB se amână

Adi MARICA 26 Sep. 2023, 17:40 Cupa României
Dan Spătaru nu va ”cânta” la Oradea, așa cum anticipa Gigi Becali. Debutul fostului jucător al FC Brașov la FCSB se amână

FCSB, liderul din SuperLigă, va juca miercuri, de la ora 21:00, la Oradea, pe stadionul echipei din Liga 3 FC Bihor, în prima etapă din grupele Cupei României. În tribunele arenei ”Iuliu Bodola” sunt aşteptaţi circa 10.000 spectatori, jocul fiind sold-out încă de joi, 21 septembrie.

Debutul lui Dan Spătaru la FCSB se amână. Gigi Becali spunea că va juca la Oradea

Patronul FCSB a anunțat că echipa sa va odihni mai mulți titulari la meciul de la Oradea, unde vor avea șansa să evolueze fotbaliști care au jucat mai puțin sau chiar deloc în acest sezon, cum este cazul puștiului brașovean Dan Spătaru, ultima dată fost la FC Brașov, în Liga 2.

”Vreo trei vin direct acasă după meciul cu Sepsi. Nu pleacă la Oradea. Coman, Olaru și Radunovic nu vor juca în Cupă. Olaru n-a vrut, a zis că el merge cu echipa. O să joace alții, copiii. Să-l vedem și pe Dan Spătaru. O să vedem cum cântă Dan Spătaru. Cântă bine Dan Spătaru?”, anunța latifundiarul din Pipera.

Doar că debutul talentatului mijlocaș brașovean la FCSB se amână, din informațiile Liga2.ro. Motivul? Dan Spătaru (foto principal, alături de preparatorul fizic Cătălin Voicu) acuză o pubalgie după convocarea la naționala U19 a României și este nevoit să urmeze un tratament.

Spătaru, convins de Gigi Becali să semneze cu FCSB

Dan Spătaru a fost împrumutat de echipa din Liga 3 Kids Tâmpa Brașov pentru un sezon la FCSB, în SuperLigă! Fotbalistul în vârstă de 18 ani care s-a remarcat în sezonul trecut al Ligii 2 la FC Brașov s-a întors în această vară, după ce trupa antrenată de Dan Alexa a fost retrogradată în Liga 3 fiindcă nu a obținut certificarea de Liga 2 și și-a desființat echipa de seniori, la Kids Tâmpa Brașov (Liga 3), club care îl deține în coproprietate cu ACS Steagul Roșu Brașov (club rămas cu activitate doar la juniori).

În iarnă, Dan Spătaru a mai fost dorit de Rapid și Dinamo, iar în această vară Farul, Petrolul, Steaua, Gloria Buzău și Concordia Chiajna au fost echipele care s-au arătat interesate de serviciile fotbalistului brașovean. În cele din urmă a ajuns la FCSB. ”M-au dorit mult în această vară și Dinamo, și U Craiova. Cu Ovidiu Burcă am discutat, am simțit că mă dorește foarte mult, dar nu a fost să fie. Cu cei de la U Craiova am discutat, dar nu am vrut să merg acolo, nu cred că m-aș fi simțit bine la Craiova. M-am întâlnit cu Gigi Becali la Palat. Mi-a spus că mă știe și că voi avea șanse să joc la FCSB. Mi-a inspirat încredere și nu am ezitat să accept propunerea dânsului. Toți cei din familie țin cu Steaua, asta explică și alegerea mea”, spunea Spătaru pentru Liga2.ro.

Dan Alexa, antrenorul care l-a pregătit pe Dan Spătaru la FC Brașov în Liga 2, în ultimul sezon, este convins că fotbalistul se va putea impune la FCSB. ”Dan Spătaru este un jucător special, eu chiar l-am considerat cel mai bun junior din Liga 2. Are calitate, este și marcator și pasator și nu degeaba au fost echipe din Superliga interesate de el. Gigi Becali a făcut o afacere bună prin acest transfer, acum totul depinde doar de ei să-i dea încredere și continuitate. Este adevărat că la FCSB va avea o concurență acerbă, dar eu sunt convins că se poate impune prin calitățile sale. Cel mai bun randament îl dă ca inter dreapta”, spunea Alexa.

  • 22 de meciuri din totalul de 25 disputate de FC Brașov în ediția trecută a Ligii 2 a evoluat Dan Spătaru sub comanda lui Dan Alexa. A strâns 1460 de minute pe teren și a marcat de 4 ori

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cupa-romaniei-faza-grupelor-scm-zalau-joaca-in-meciul-de-deschidere-al-etapei-1-acasa-cu-sc-otelul-galati-alte-doua-partide-au-loc-astazi-la-voluntari-si-bucuresti-19286292

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/fc-bihor-oradea-meci-cu-fcsb-in-grupele-de-cupa-romaniei-19286142

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/fc-bihor-oradea-sold-out-la-meciul-din-cupa-romaniei-cu-fcsb-19285675

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/fc-bihor-oradea-vinde-peste-5-000-de-abonamente-19285517

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-spataru-despre-discutia-cu-gigi-becali-inainte-sa-semneze-cu-fcsb-19283386

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dan-spataru-imprumutat-la-fcsb-19283336

Adi MARICA 26 Sep. 2023, 17:40 Cupa României
Pe aceeași temă