FC Bihor Oradea e pregătită de meciul ultimilor ani, cu FCSB! Florin Farcaș le promite celor 10.000 de suporteri o partidă pe cinste: ”De 20 de ani nu a mai fost un astfel de eveniment”

Andrei PASCU 25 Sep. 2023, 17:58 Cupa României
FC Bihor Oradea e pregătită de meciul ultimilor ani, cu FCSB! Florin Farcaș le promite celor 10.000 de suporteri o partidă pe cinste: ”De 20 de ani nu a mai fost un astfel de eveniment”

FC Bihor Oradea, liderul Seriei 8 din Liga 3, va disputa miercuri, de la ora 21:00, cel mai important meci al ultimilor ani. Va primi vizita vicecampioanei României, FCSB, în ceea ce va consemna debutul în faza grupelor de Cupa României. Duelul va avea loc pe teren propriu pentru formația pregătită de Florin Farcaș.

Orădenii fac parte din Grupa C de Cupa României, iar primul duel va avea loc contra FCSB-ului. Tot acasă vor disputa și confruntarea din runda a 2-a, cu Dinamo, iar grupa va fi încheiată, în etapa a 3-a, cu un meci în deplasare, cu SCM Zalău.

FC Bihor Oradea, meci cu FCSB în debutul grupelor de Cupa României

FC Bihor Oradea a anunțat de zile bune că partida se va disputa cu toate locurile ocupate, nemaifiind la case vreun tichet disponibil. Pe arenă vor fi prezenți 10.000 de spectatori, acesta fiind numărul biletelor scoase la vânzare pentru confruntarea cu FCSB.

Preţul unui bilet de intrare la meciul cu FCSB a fost de 50 lei, iar din acest motiv abonamentele se vând într-un ritm alert, peste 7.000 date până acum. Reamintind, cel mai ieftin tichet de acces pentru toate meciurile din Liga 3 și Cupa României costă 100 de lei. Cel mai probabil, 50 de lei va fi și un bilet pentru partida cu Dinamo.

Antrenorul Florin Farcaş a promis că jucătorii săi vor da totul ca să facă un meci bun contra FCSB-ului, poate și un rezultat pozitiv. Elevii săi vor fi împinși de la spate de un public numeros, iar asta va aduce un plus important de entuziasm.

Suntem bucuroşi, fericiţi, pentru că miercuri va fi o zi specială şi importantă pentru fotbalul bihorean, pentru că am reuşit să aducem la Oradea o echipă de tradiţie, cu nume mare în fotbalul românesc.

Ştim foarte bine că de 20 de ani la Oradea nu s-a mai întâmplat un astfel de eveniment fotbalistic şi ţinem să mulţumim tuturor celor care au fost implicaţi în acest parcurs, adică jucătorii, pentru că ei au făcut ca acest eveniment să aibă loc miercuri la Oradea şi să fie benefic pentru toată lumea”, a declarat antrenorul Florin Farcaş, conform site-ului oficial al clubului din Liga 3.

În fazele anterioare ale acestui sezon al Cupei României, FC Bihor Oradea a trecut de Lotus Băile Felix (3-0 la Sânmartin), Sănătatea Cluj (2-0 la Cluj-Napoca) și Campionii FC Argeș (1-0 la Oradea).

  • FOTO, de la stânga la dreapta: căpitanul Ricardo Farcaș, președintele George Tătar și antrenorul Florin Farcaș.

Președintele George Tătar, încântat de faptul că FC Bihor Oradea vinde peste 7.000 de abonamente

Clubul din Liga 3 a consemnat, până miercurea trecută, aproape 7.000 de abonamente vândute, iar acum numărul a sărit de acest punct. Abonamentele scoase la vânzare de FC Bihor Oradea costă 100 și 1.000 de lei și este, deja, o creștere uriașă pentru formația din divizia a treia, care pentru sezonul trecut a dat doar 50 de abonamente.

Preşedintele clubului, George Tătar, a ținut să le mulțumească suporterilor pentru faptul că au dat naștere unui adevărat val de entuziasm în jurul echipei, ajuns cunoscut la nivel național.

Suntem cu casa închisă pentru miercuri! Vreau să le mulţumesc suporterilor, care şi-au achiziţionat abonamente. Suntem foarte fericiţi că am ajuns să fim locul 1 pe ţară la numărul de abonamente vândute.

Am încercat să facem o campanie de vânzare de abonamente, cred că a fost şi în avantajul suporterilor să îşi achiziţioneze abonamentele, pentru a putea viziona toate meciurile, iar noi sperăm să fie alături de noi, nu doar la meciurile cu FCSB şi Dinamo din Cupa României, ci şi la celelalte meciuri din campionat.

Vreau să le mulţumesc şi celor de la club, a fost o perioadă destul de grea pentru noi şi în continuare suntem implicaţi în organizarea meciului de miercuri. Suntem totuşi o echipă de Liga a 3-a, dar sperăm că ne vom organiza bine şi, astfel, totul să fie ok pentru miercuri. Rog suporterii să vină mai repede miercuri la stadion, pentru că va fi foarte multă lume.

Sunt 10.000 de oameni care vor veni la meci, iar intrarea se va putea face cu două ore înainte, de la ora 19:00, ca atare îi rog să vină mai repede pentru acest meci”, a declarat preşedintele clubului, George Tătar.

FC Bihor Oradea, fără pas greșit în Seria 8 de Liga 3

FC Bihor Oradea are plus de moral și datorită startului din Liga 3, unde, în Seria 8, are patru victorii și o remiză în primele cinci meciuri. E pe locul 1, după 2-0 cu Peciu Nou (acasă), 2-0 cu Phoenix Buziaş (deplasare), 1-0 cu Şoimii Lipova (acasă), 1-1 cu Politehnica Timișoara (deplasare) și 3-1 cu CS Socodor (acasă).

A doua clasată în serie, Progresul Pecica, are 10 puncte, iar pe locul 3 se situează Şoimii Lipova, 9 puncte.

Conferința de presă susținută de FC Bihor Oradea

Foto și video: FC Bihor Oradea

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/scm-zalau-meci-cu-sc-otelul-in-grupele-de-cupa-romaniei-19286124

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/fc-bihor-oradea-sold-out-la-meciul-din-cupa-romaniei-cu-fcsb-19285675

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/programul-primei-etape-a-grupelor-cupei-romaniei-toate-meciurile-vor-fi-transmise-la-tv-sau-pe-frf-tv-19285639

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/fc-bihor-oradea-vinde-peste-5-000-de-abonamente-19285517

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/progresul-pecica-petrolul-se-joaca-la-pecica-19284717

Andrei PASCU 25 Sep. 2023, 17:58 Cupa României
Pe aceeași temă