S-a hotărât stadionul unde se dispută CSC Dumbrăvița – UTA, în Play-off-ul Cupei României. Meciul a fost mutat și la o altă oră

Călin MNERIE 28 Aug. 2023, 15:28 Cupa României
S-a hotărât stadionul unde se dispută CSC Dumbrăvița - UTA, în Play-off-ul Cupei României. Meciul a fost mutat și la o altă oră

Așa cum anticipam imediat după tragerea la sorți a fazei Play-off-ului Cupei României, meciul dintre CSC Dumbrăvița și UTA se va juca pe stadionul ”Francisc Neuman” din Arad, casa echipei oaspete în această confruntare programată acum pentru joi, de la ora 20:00.

CSC Dumbrăvița – UTA se joacă la Arad

CSC Dumbrăvița a acceptat să joace la Arad meciul cu UTA. Timișenii oricum nu puteau juca pe teren propriu meciul, pe ”Ștefan Dobay”, fiindcă au plecat de acolo și cu jocurile din campionat, pentru a lăsa gazonul să de refacă după ce au făcut mai multe modernizări, ci la Ghiroda, ”Emilian Pavel”, acolo unde au disputat și confruntarea din cadrul etapei a 4-a a Ligii a 2-a (1-1 cu Viitorul Pandurii), așa că au preferat să răspundă pozitiv invitației grupării fanion a Aradului.

Clubul UTA și-a asumat organizarea partidei în nocturnă, iar Federația Română de Fotbal a și dat undă verde pentru joi, 31 august, ora 20:00. Inițial, confruntarea era programată de la ora 17:30, dar cele două echipe au fost de acord să evolueze la temperaturi mai suportabile și mai ales să poate beneficia de o mai mare audiență pe arena ”Francisc Neuman”.

Suporterii de la Dumbrăvița au acces gratuit pe stadionul ”Francisc Neuman”

Cei de la CSC Dumbrăvița au fost de acord ca adversarii lor să se ocupe și de vânzarea biletelor, iar acest lucru se va întâmpla cel mai probabil de mâine, după ce UTA trece de meciul cu FCSB, din această seară, de la ora 21:30. Nici prețurile acestora nu au fost fixate încă, iar încasările se vor împărți – probabil – în mod egal între cele două grupări.

Totuși, suporterii Dumbrăviței care vor face deplasarea organizat la meciul în orașul de pe Mureș, vor avea acces gratuit, aceasta fiind singura condiție a timișenilor cu privire la detaliile organizatorice.

FRF.tv a rămas să transmită în direct partida, chiar dacă aceasta se va juca cu două ore mai târziu decât programarea inițială. Televiziunile n-au fost interesate de meciul de la Arad.

  • În sezonul trecut, CSC Dumbrăvița s-a calificat în grupe după ce în Play-off a trecut pe teren propriu, la lovituri de departajare, de divizionara secundă Poli Iași, iar în Play-off ar fi trebuit să organizeze jocurile cu Rapid și CFR Cluj, însă a preferat să meargă pe terenul acestora, chiar dacă s-a dus ca mielul la tăiere.

Alte patru jocuri din Play-off-ul Cupei României nu se dispută în localitatea pe care o reprezintă echipa organizatoare

Jocul dintre CSC Dumbrăvița și UTA, programat la Arad, nu va fi însă singurul joc din play-off-ul Cupei României organizat de echipa considerată gazdă pe un alt stadion.

Metaloglobus – Dinamo se joacă la Târgoviște, pe ”Eugen Popescu”.

CSC Șelimbăr – FC Voluntari se joacă la Cisnădie, noua ”casă” a sibienilor din acest sezon!

Phoenix Buziaș – Chindia se joacă la Lugoj.

CSM Alexandria – Concordia Chiajna are loc la Turnu Măgurele, acolo unde echipa din municipiul de reședință al județului Teleorman joacă acasă și în campionat.

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-a-remizat-la-ghiroda-cu-viitorul-pandurii-19282061

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-in-etapa-a-4-a-a-ligii-2-19281798

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/dumbravita-uta-in-play-off-ul-cupei-romaniei-19281630

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/meciuri-play-off-cupa-romaniei-19281593

Călin MNERIE 28 Aug. 2023, 15:28 Cupa României
Pe aceeași temă