Concordia Chiajna, meci facil în turul 3 al Cupei României? Răzvan Avram spune ce planuri are CS Afumați: ”Campionatul este prioritatea noastră. Vrem să revenim în Liga 2”

Daniel NAZARE 06 Oct. 2020, 12:00 Cupa României
Concordia Chiajna, meci facil în turul 3 al Cupei României? Răzvan Avram spune ce planuri are CS Afumați: ”Campionatul este prioritatea noastră. Vrem să revenim în Liga 2”

CS Afumați a plecat excelent în noul sezon de Liga 3, cu patru victorii obținute în tot atâtea meciuri disputate. Vine, acum, un alt moment important pentru echipa ilfoveană antrenată de Vasile Neagu: meciul cu divizionara secundă Concordia Chiajna, cuprins în programul celei de-a treia etape a competiției surprizelor.

Răzvan Avram visează să revină cu CS Afumați în Liga 2

Cel mai cunoscut jucător din lotul Afumațiului, Răzvan Avram (34 de ani), s-a aflat aproape de a bifa o finală a popularei competiții a surprizelor. Mijlocașul a acordat un scurt interziu pentru Liga2.ro în care a vorbit despre începutul de nou sezon.

Te salut, Răzvan. Start excelent pentru voi!
Da, așa este, dar nu cred că surprinde pe cineva. Avem, în continuare, un lot foarte bun și ne batem cu șanse mari pentru promovarea în Liga 2.

Patru meciuri, patru victorii!
Toate jocurile le tratăm la fel, indiferent de adversar. Am început bine, dar suntem atenți, în continuare, etapă de etapă, în lupta pentru promovare.

Vine, acum, un meci important în Cupă!
Tratăm cu respect această competiție, dar, pentru noi, cel mai important este campionatul. Tocmai de aceea vor evolua în jocul cu Chiajna cei care au făcut-o mai rar în campionat. Obiectivul nostru rămâne, în orice condiții, calificarea.

Tu ai fot aproape de o finală a Cupei!
Da, pe vremea când evoluam pentru Gaz Metan Mediaș. Am fost eliminați în semifinală, de Dinamo, 2-1 și 0-1, și am ratat, atunci, șansa de a disputa ultimul act. Sper ca vara viitoare să mă bucur, alături de colegii mei, de revenirea actualei mele echipe, CS Afumați, în Liga 2.

CS Afumați, lider cu punctaj maxim în Seria a 3-a a Ligii 3

Mijlocașul bucureștean Răzvan Avram joacă la CS Afumați din ianuarie 2017, evoluând cu echipa ilfoveană atât în Liga 2, cât și în Liga 3. În cariera sa a mai activat la Victoria Brănești, Gaz Metan Mediaș, FC Brașov și Rapid CFR Suceava.

Rezultatele înregistrate de CS Afumați în acest sezon de Liga 3: 1-0 la SC Popești Leordeni, 2-1 cu Gloria Albești, 1-0 la Mostiștea Ulmu și 4-0 cu Axiopolis Sport Cernavodă. În Cupa României a jucat deja un tur, al 2-a, în care a trecut cu 3-0, în deplasare, de CS Tunari.

Miercuri, de la ora 14:30, CS Afumați o întâlnește pe teren propriu pe Concordia Chiajna, în turul 3 al Cupei României, iar în campionat joacă sâmbătă, de la ora 15:00, în deplasare la Agricola Borcea, în etapa a 5-a. După patru runde, echipa ilfoveană este lider cu punctaj maxim în Seria a 3-a a Ligii 3, fiind urmată de Înainte Modelu, care are 9 puncte.

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/meciurile-turului-3-al-cupei-romaniei-si-cele-trei-zile-in-care-se-disputa-u-cluj-si-alte-noua-echipe-din-liga-2-intra-in-competitie-fc-u-craiova-a-fost-pusa-sa-j-19150374

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-etapa-4-program-14-meciuri-se-joaca-in-acest-moment-cele-mai-atractive-fiind-dinamo-2-steaua-si-fcsb-2-rapid-2-nici-aceasta-runda-nu-scapa-de-probleme-cauzate-de-covid-19-19150460

Daniel NAZARE 06 Oct. 2020, 12:00 Cupa României
Pe aceeași temă