AFC Câmpulung Muscel, trei achiziții în pauza competițională. L-a adus pe Luca Florică și a împrumutat doi jucători de la Dinamo

Andrei PASCU 06 Sep. 2024, 18:11 Liga 2

Cu un start de sezon deloc convingător, eliminată din Cupa României și cu o victorie în Liga 2, în cinci etape, AFC Câmpulung Muscel a realizat trei achiziții în această pauză competițională, în care Costin Lazăr încearcă să pună la punct minusurile remarcate.

La formația nou-promovată din Liga 3 au ajuns, vineri, 6 septembrie, extrema stângă Luca Florică (21 de ani, sezonul trecut la CS Tunari) și Sanusi Hussaini (18 ani, atacant) și Peter Believe Maapia (18 ani, mijlocaș), amândoi sub formă de împrumut de la Dinamo.

AFC Câmpulung Muscel a adus un fotbalist trecut pe la CS Tunari și doi africani de la Dinamo

Luca Florică a fost legitimat la două echipe în sezonul 2021/ 2022, ambele din Liga 1, Rapid și Academica Clinceni. A adunat un total de 16 meciuri în campionat, însă doar două partide au fost bifate pentru giuleșteni. Celelalte 14 au venit în tricoul formației ilfovene.

Chiar dacă are doar 21 de ani, deja tânărul mijlocaş a debutat în SuperLiga, unde a adunat 17 meciuri pentru FC Hermannstadt, Rapid Bucureşti şi Academica Clinceni. În Liga a 2-a are 16 meciuri pentru Rapid Bucureşti şi Progresul Spartac, echipă pentru care a şi înscris de două ori.

Stagiunea trecută, la CS Tunari, Florică a evoluat în nouă partide de Liga 2.

Începând de astăzi, Luca Florică(22 ani) este jucătorul echipei FC Muscelul Câmpulung.

Noul nostru atacant măsoară 181 cm înălțime și cântărește 74 kg.

Fost junior la Amiens în Franța, Florică a mai evoluat până acum la FC Hermannstadt, Rapid București, Academica Clinceni, Progresul Spartac București, FC Brașov și FC Tunari. Luca are și 3 prezente la reprezentativa U17 a României.

Este evaluat de siteul transfermarkt la 50.000 euro”, a transmis AFC Câmpulung Muscel pe pagina de Facebook.

Costin Lazăr a împrumutat doi jucători de la Dinamo

Dinamo București a achiziționat doi fotbaliști de origine africană. Este vorba despre Hussaini Sanusi și Believe Maapia Peter, în vârstă de 18 ani.

Clubul s-a înțeles cu Academia Ikon Allah Football pentru aducerea în ”Ștefan cel Mare” a nigerienilor Hussaini Sanusi și Believe Maapia Peter, dar apoi a decis să îi împrumute în Liga 2, la trupa pregătită de Costin Lazăr.

FC Muscelul Câmpulung și Dinamo București au ajuns la un acord pentru împrumutul jucătorilor Sanusi Hussaini și Peter Believe Maapia.

Cei doi fotbaliști nigerieni au semnat cu clubul nostru înțelegeri valabile până la sfârșitul acestui sezon competițional. Hussaini(18 ani) este atacant și măsoară 175 cm înălțime, iar Believe(18 ani) evoluează ca mijlocaș și măsoară tot 175 cm înălțime. Formați de Ikon Allah Football Academy, cei doi tineri jucători africani se află la prima experiență în străinătate”, a transmis echipa din Liga 2, în privința celor doi jucători împrumutați de la Dinamo.

Amical cu o echipă din Liga 4 pentru AFC Câmpulung Muscel

AFC Câmpulung Muscel are meci pe teren propriu, cu CS Mioveni, la 14 septembrie, în etapa a 6-a din Liga 2. În clasament, AFC Câmpulung Muscel ocupă locul 19 din 22, cu 3 puncte acumulate în cinci meciuri, la fel ca alte două nou-promovare, Metalul Buzău și CSM Focșani (locurile 17 și 18).

În altă ordine de idei, AFC Câmpulung Muscel va disputa un meci amical în această pauză competițională pricinuită de duelurile echipelor naționale. Va întâlni, sâmbătă, 7 septembrie, ACS Zimbrii Lerești, formație care evoluează în Liga a 4-a Argeș, pe terenul acesteia.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și AFC Câmpulung Muscel

Andrei PASCU 06 Sep. 2024, 18:11 Liga 2
Pe aceeași temă