Codrea: „Pentru noi Cupa e importantă, e un obiectiv. Ne dă vizibilitate, ne face cunoscuți”

Codrea:**

ASU Poli a început sezonul cu un succes în Cupa României, 2-0 în fața Giarmatei. Tehnicianul Paul Codrea a fost încântat de victorie și de noile achiziții de până acum, Leo Naidin și Narcis Damian. Tânărul antrenor a spus că alb-violeții vor continua transferurile și e posibilă inclusiv revenirea lui Carol Taub, care nu s-a înțeles cu FC Caransebeș.

„Ne-am descurcat bine pentru primul meci al sezonului. E bine că am început cu o victorie. Pentru noi Cupa e importantă, e un obiectiv. Ne dă vizibilitate, ne face cunoscuți. Mă bucur că băieții au fost în formă și au interpretat bine meciul”, a declarat Paul Codrea după succesul din Faza I a Cupei.

„Principalul” timișorenilor de pe „Știința” s-a declarat mulțumit și de aportul noilor jucători. „Naidin se vede că e un jucător de valoare, e clar că e un jucător de ligă superioară. Mă bucur că a vrut să vină la noi. L-am vrut încă din iarnă. Damian a fost o surpriză plăcută. Nu-l cunoșteam, dar a muncit foarte mult. Toată echipa a jucat bine în ansamblu”, a precizat Codrea.

Taub înapoi?

Fostul internațional are în continuare în vedere mai mulți jucători pentru întărirea echipei al cărei obiectiv e clar, promvarea în C. O parte dintre aceștia se pregătesc deja la Baza 2 cu ASU Poli, precum e cazul atacantului Rațiu sau al ex-ghirodenilor Gavriluță și Filimon. O situație aparte e și cea a fundașului stânga Carol Taub. Dat ca sigur la „gugulani”, jucătorul lui Auto nu și-a pus semnătura pe contractul cu echipa de Liga a II-a și a făcut cale întoarsă către Timișoara, precum a făcut-o și în alte ocazii.

„Echipa se va mai întări cu siguranță. Cred că o să arătăm bine și o să ne îmbunătățim performanța de anul trecut, adică o să terminăm pe primul loc. Azi am avut și absențe, Rebenciuc și Ilie au intrat nerefăcuți. Suntem în discuții cu Taub, dar trebuie să-și clarifice situația cu clubulu lui”, a conchis Paul Codrea.

Sursa: Sport9

Pe aceeași temă