Farul n-a mai fost egala Unirii Slobozia la Constanța

16 Aug. 2012, 15:30 Pregătiri, amicale
Farul n-a mai fost egala** Unirii Slobozia la Constanța

Echipa de pe litoral s-a impus în fața Unirii, prin două goluri marcate în interval de două minute

Echipa constănțeană, F.C. Farul, a jucat, ieri, o nouă partidă amicală din cadrul pregătirii noului sezon competițional. Formația antrenată de către Ion Barbu a întâlnit pe Unirea Slobozia. Cele două echipe s-au mai întâlnit și la Slobozia, rezultatul fiind, atunci, egal, 1-1. De această dată, marinarii au reușit să se impună cu scorul de 2-0.

Partida s-a disputat pe terenul Voința din Complexul Sportiv „Badea Cârțan”. Victoria constănțenilor a venit în urma reușitelor semnate de către Sorin Chițu, care a marcat în minutul 64, și Ivanovici, care a punctat și el, la două minute după coechipierul său.

Tehnicianul marinarilor, Ion Barbu, a declarat că încă este nemulțumit de unele aspecte ale jocului și a anunțat, totodată, echipele contra cărora Farul va juca următoarele două partide amicale. „Astăzi (n.r. – ieri), am obținut o victorie, dar jocul încă mă nemulțumește. Am lucrat, cel mai mult, la capitolul fizic și mai avem încă de muncă, în cele două săptămâni rămase până la începerea campionatului, și sper să închegăm și relațiile de joc. În proporție de 80%, am închegat și un prim unsprezece. Mai avem încă două meciuri amicale, sâmbătă, la Tulcea, cu Delta, și miercuri, la Constanța, cu Săgeata”, a declarat antrenorul Ion Barbu.

În meciul cu Unirea Slobozia, echipă nou-promovată în eșalonul secund, tehnicianul formației de pe litoral a folosit următorii jucători: Curcă (min. 46 – Toma) – Băjan (foto, în alb) (min. 72 – Nițescu), Stegaru, Gheară (min. 67 – Năstase), Sandu (min. 46 – Olteanu) – Chițu (min. 80 – A. Paraschiv), Buzea, Ghenciu (min. 65 – Amet Enghin), A. Neagoe (min. 67 – D. Popa) – M. Matei, Stoianof (min. 60 – Ivanovici).

F.C. Farul va debuta în noua stagiune competițională pe 1 septembrie. În prima partidă a sezonului, marinarii vor evolua pe propriul teren, împotriva fostei prim-divizionare Sportul Studențesc. Primul derbi dobrogean va avea loc în etapa a III-a, când se vor întâlni, la Constanța, F.C. Farul și Delta Tulcea.

Articol scris de Cristian BANCIU

16 Aug. 2012, 15:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă