Mărginean a revenit la antrenamente!

14 Aug. 2012, 16:03 Bursa transferurilor
Mărginean** a revenit la antrenamente!

Giovanni Catanzariti a recunoscut că ia în calcul și o despărțire prematură de Radu Mărginean, în cazul în care problema medicală ce l-a scos din circuit pe fotbalist o lună de zile persistă. Mijlocașul spune că nu a avut o discuție serioasă pe această temă cu președintele UTA-ei și speră că soarele va răsări și pe strada sa.

De luni, arădeanul a reînceput alergările ușoare și deocamdată nu a resimțit dureri la gambă și pare a fi pe drumul cel bun. „E normal ca antrenorii și conducerea să fie puțin neliniștiți în ceea ce mă privește, dar eu sunt primul nemulțumit. Am venit la UTA să mă antrenez, să joc și mă integrez cât mai repede în echipă, dar o tendinită păcătoasă m-a trimis pentru o perioadă în afara terenului. Dacă ar fi fost o problemă serioasă de sănătate, cum sunt cele la genunchi sau gleznă, aș fi fost primul care aș fi ridicat mâna ca să nu încurc pe nimeni, dar știu că este ceva trecător și încep să-mi revin. Poate sunt și eu puțin de vină, căci am încercat de câteva ori să-mi grăbesc revenirea pe gazon și am recidivat. Acum am urmat un tratament mai strict și, din câte văd, sunt mult mai bine. Sper ca cel târziu săptămâna viitoare să mă antrenez sută la sută alături de colegii mei”, a precizat Mărginean.

Deși nu a prins niciun minut în amicalele estivale, experimentatul „închizător” e mulțumit de colaborarea cu antrenorul echipei. „Discut des cu domnul Falub, se interesează mereu de sănătatea mea, mă așteaptă și dânsul pe gazon. La 29 de ani, sunt convins că mai am destule de oferit fotbalului și implicit UTA-ei. Nu e așa cum au spus alții că sunt terminat și de aceea mi-a apărut această accidentare. Tendinita nu e o problemă specifică vârstei, ca să nu mai vorbesc de faptul că nu am nici 30 de ani și asta când mulți fotbaliști fac performanță până la 35-36 de ani”, a mai spus Radu Mărginean.

Sursa: Sport Arad

14 Aug. 2012, 16:03 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă