FC Olt a învins Vișina Nouă! Slătinenii și-au transferat un atacant U21

09 Aug. 2012, 15:37 Pregătiri, amicale

FC Olt continuă să rămână neînvinsă în jocurile de verificare, după ce marți s-a impus cu scorul 3-1 în amicalul disputat, la Piatra-Olt, în compania divizionarei C din județ, Sportul Vișina Nouă.

În prima repriză, FC Olt a marcat două goluri, reușitele fiind semnate de atacantul Cătălin Crăciun, dar Priescu a redus din diferență. Din minutul 60, antrenorul echipei slătinene, Dan Oprescu, a schimbat întreaga echipă, iar până la finalul jocului gazdele și-au mărit avantajul prin noul atacant sosit la Slatina, Alexandru Sălăjan. Slătinenii vor disputa ultimul meci din această săptămână, sâmbătă, pe terenul din Piatra-Olt, cu Juventus București.

„Dacă vor mai fi reticenți, vor pleca”

Antrenorul de la FC Olt, Dan Oprescu, susține că elevii săi cresc de la meci la meci, iar relațiile de joc se consolidează. „Au jucat mai bine cu Vișina decât meciurile anterioare, dar mai sunt multe de pus la punct. Important este că încep să se lege relațiile de joc, de la meci la meci băieții se găsesc mai bine. Mai sunt unii reticenți, din punct de vedere al efortului fizic, dacă vor mai fi jucători reticenți, vor pleca. Nu poate fi totul perfect, dar lucrurile se vor rezolva. La fiecare echipă sunt unii care răspund mai bine, alții mai puțin bine. Important este că din prima zi, când am preluat această echipă, am încercat să dispară aceste lucruri și cred că a început să se formeze un grup unit încă din cantonament”, a spus Dan Oprescu.

„Un test util”

Oficialul echipei din Vișina, Adrian Rafafilă, s-a arătat mulțumit de jocul prestat de elevii lui Marius Radu în amicalul cu divizionara B slătineană. „A fost un test util, am jucat cu o echipă bună, ambițioasă. Eu zic că am făcut un joc bun și că ne ridicăm la nivelul așteptat. Încercăm tot felul de formule de joc și am rulat tot lotul”, a spus Rafailă.

FC Olt, prima repriză: Bordea, Giurcă, Șerban, Cosic, Cuedan, Quist, Precup, Velcovici, Andrei David, Crăciun, Ene.
FC Olt, a doua repriză: Bugiu, Dima, Irimescu, Crușoveanu, Bancu, Vâlcică, Roșca, Pribac, Sălăjan, Velcovici, Alex Marin.

Au transferat un atacant sub 21 de ani

Oficialii de la FC Olt Slatina au mai realizat încă un transfer, săptămâna trecută fiind adus un atacant sub 21 de ani de la Gloria Arad. Alexandru Sălăjan a semnat cu FC Olt, în amicalul de marți cu Sportul Vișina Nouă, disputat pe terenul din Piatra-Olt, tânărul marcând ultimul gol al divizionarei B slătinene.

Sălăjan este cel de al patrulea atacant al echipei pregătite de Dan Oprescu, iar din linia ofensivă mai fac parte Cătălin Crăciun, Daniel Ene și Alex Marin.

Sursa: Gazeta Nouă

09 Aug. 2012, 15:37 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă