Soare a demisionat din funcția de președinde de la CF Brăila, dar tot el e favorit să o preia

27 Jul. 2012, 11:32 Liga 2
Soare a demisionat din funcția de președinde de la CF Brăila,** dar tot el e favorit să o preia

După scandalul făcut de către declarațiile incendiare ale lui Ion Viorel la adresa lui Gheorghe Bunea Stancu, președintele CJ Brăila, consiliul de administrație al CF Brăila l-a găsit „țap ispășitor” pe nimeni altul decât pe Adelin Soare, președintele CF Brăila. Acesta din urmă a fost acuzat, mai voalat cei drept, că din cauza lui antrenorul buzoian nu și-a mai prelungit contractul cu gruparea de la Dunăre, iar, în consecință, Adelin Soare a demisionat din funcția de președinte al clubului.

Hotărârea oficialului brăilean nu le-a picat prea bine mai marilor de la echipa de fotbal și, în concluzie, s-au văzut nevoiți să convoce Consiliul de Administrație pentru numirea unei alte persoane în locul rămas vacant prin demisia lui Soare!

Ședința cu pricina a avut loc aseară (joi, 26 iulie), dar, după mai bine de două ore de discuții, cei prezenți acolo nu au ajuns la niciun compromis, chiar dacă au fost vehiculate și câteva nume, printre care și cel al lui Dan Apostol. Și cum lucrurile se tărăgănau prea mult și fără a se ajunge la un compromis, Consiliul de Administrație al CF Brăila a hotărât luarea unei decizii în acest sens abia miercurea viitoare, când se vor întruni din nou pentru alte discuții.

Surse demne de încredere din conducerea clubului brăilean ne-au informat că, din câte se pare, tot Adelin Soare va fi noul președinte al CF Brăila, deoarece sub mandatului său echipa a reușit ultima performanță notabilă după mulți ani de „secetă”: locul șase în ediția trecută a ligii a doua! Dar pentru campionatul viitor Adelin Soare sau cine va fi noul președinte la CF Brăila va avea o misiune foarte grea. Nu de alta, dar Ion Viorel a luat cu el vreo 10-11 jucători pe care i-a dus la CS Otopeni, iar acum Alin Pânzaru, noul antrenor, se chinuie din răsputeri să încropească o nouă echipă pentru a evita retrogradarea.

Acum să așteptăm viitoarea ședință a Consiului de Administrație al CF Brăila și vom afla și numele noului președinte al clubului, dar din câte se pare acesta va fi tot Adelin Soare!

Articol scris de Marcel Sânpetru

27 Jul. 2012, 11:32 Liga 2
Pe aceeași temă