Rapid a câștigat lejer amicalul cu FCM Dorohoi

26 Jul. 2012, 13:11 Pregătiri, amicale

Rapid Suceava a dispus cu scorul de 3-1 (1-1) de gruparea de liga a III-a FCM Dorohoi, într-un meci amical disputat ieri dimineață pe stadionul Areni.

Puși în gardă de eșecul înregistrat în precedentul joc de pregătire cu CSM Pașcani, „ceferiștii” au abordat meciul mult mai concentrați, instalându-se în jumătatea de teren adversă încă din start. După câteva bune ocazii de gol irosite de Semeghin, Arotăriței și Sumanariu, sucevenii au deschis scorul după o jumătate de oră de joc, prin Negru, care l-a driblat în viteză pe portarul advers și a trimis mingea în poarta goală. Scorul pauzei avea însă să fie 1-1, pentru că botoșănenii au izbutit să restabilească egalitatea prin Sandu, după o fază în care mijlocașul Sumanariu a avut partea sa de vină.

Alb-vișiniii au început la fel de hotărâți și partea secundă, astfel că au trecut repede din nou la conducerea partidei, grație reușitei semnate de I. Plămadă, bine servit de Semeghin. Scorul final a fost stabilit încă din minutul 60 de nou venitul Movileanu, care l-a învins pe veteranul Vasile Prisacă cu o reluare din zona careului de 6 metri.

„A fost un test util, in care am jucat in compania unei echipe destul de bune. M-au dezamagit unele inexactitati tehnice ale jucatorilor nostri, care nu ar trebui sa existe avand in vedere ca se pregatesc totusi sa evolueze in Liga a II-a. Aceste lucruri trebuie sa le corectam in perioada urmatoare. Pe de alta parte, am vazut un angajament bun, stiut fiind faptul ca in aceasta saptamana avem cate doua antrenamente pe zi. S-a vazut ca, in momentul, in care punem presiune pe adversar si intram in posesia mingii, ne putem crea faze periculoase de poarta. Speram ca, pana la startul campionatului, sa ajungem la o conditie fizica cat mai buna si sa ne aducem aportul la mult doritele victorii pe Areni”, a declarat tehnicianul sucevenilor, Ovidiu Murariu.

Rapid a evoluat în alcătuirea Preda – Bălan, Hrimiuc, Sava, Semeghin – P. Bosancu, Sumanariu, Stănescu, Arotăriței – Șuleru, Semeghin. Au mai intrat Pascal, Velescu, Fl. Plămadă, Golofca, I. Plămadă, Duman, Moldovan, Spătar, Costan, Luțac, Vornicu, Rotari, Nastasiu și Sabie.

GALERIE FOTO de la amical

Movileanu a debutat cu gol

Doi jucători noi au evoluat pentru Rapid în confruntarea de ieri cu FCM Dorohoi. Juniorul Sabie, provenit de la LPS Iași și Petrică Movileanu, un atacant în vârstă de 28 de ani, originar din Vatra Dornei, care a mai evoluat și pentru Cetatea Suceava în urmă cu 6 ani. „Movileanu a debutat cu gol și ăsta este lucrul cel mai important pentru un atacant. Prea multe nu pot să spun despre el, aștept să văd cum va răspunde la antrenamente în zilele următoare”, a precizat Ovidiu Murariu.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Foto: Gazeta de Suceava

26 Jul. 2012, 13:11 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă