Cupa Snagov ediția a IV-a, un succes total!

12 Jul. 2012, 10:00 Juniori

Sâmbătă și duminică, arena Voința din Ghermănești a oferit ore bune de fotbal juvenil, sub forma Cupei Snagov, ajunsă la ediția a IV-a. Două au fost categoriiile de vârstă la care s-au jucat meciuri: U7 și U13. Opt echipe, câte 4 pe categorie, s-au duelat pentru cele două trofee de campioni ale competiției. Dacă la grupa mare au participat FC Snagov, Berceni, CS Buftea și AS Sporting Juniors, în schimb, la juniorii mici Snagovul a avut două echipe, alături de care au mai participat și două școli de juniori: Chelsea și Inizio.

Meciurile s-au disputat în sistem semifinale-finale, ultima rundă a competiției având loc duminică. Snagovul și-a adjudecat ambele finale, în cea a juniorilor mici fiind vorba de un duel între cele două echipe ale ilfovenilor, spre mulțumirea antrenorului Răzvan Ardeleanu. Festivitatea de premiere a competiției a fost oficiată de noul primar al Snagovului, Marian Oancea, și de către noul viceprimar, Mihai Anghel.

Pe lângă trofeele acordate echipelor participante, au mai fost premiați și cavalerii fluierului care au oficiat la această competiție: Marius Spânu, Maria Chivu și Mihaela Dorobanțu.

Răzvan Ardeleanu, omul care a făcut posibil acest remarcabil proiect de promovare a fotbalului juvenil din Ilfov, speră ca în anii următori să transforme Cupa Snagov într-un turneu internațional. Ar mai fi de spus că tribunele din Ghermănești au fost pline de părinți și rude venit e să îi vadă pe micuții fotbaliști, care mai de care înarmați cu aparate foto și camere video pentru a-și surprinde copiii în acțiune.

Snagovul a luat titlul la U13 în Cupa Snagov

Elevii lui Răzvan Ardeleanu nu au avut nicio emoție în primul meci al categoriei mari de vârstă de la Cupa Snagov. Ilfovenii au trecut la pas de AS Sporting Juniors, scorul de 12-1 scutindu-ne de orice comentarii. În cealaltă semifinală, Berceniul s-a impus cu 8-3 în fața Buftei.

Finala mare a fost dominată clar de Snagov, care s-a impus cu categoricul scor de 6-0 în dauna Berceniului. Fluierul de final a adus bucurie în tabăra gazdelor, dar și o binemeritată pauză pentru a face loc finalei de la under 7.

Iată ordinea în clasamentul final: Snagov, ACS Berceni, CS Buftea și Sporting Juniors. Demn de remarcat că cele două finaliste au avut câte doi premianți separat. Astfel, Alex Dragomir a luat titlul de portar al turneului, iar Alexandru Dane pe cel de golgheter al turneului, cei doi evoluând la Berceni. În schimb, de la Snagov, Teodor Ghimiș a luat titlul de cel mai bun fundaș, iar Bogdan Oancea de cel mai bun jucător al Cupei Snagov.

Finala de casă la juniorii U7 în Cupa Snagov

Cu mulți copii talentați la acest nivel, Snagovul s-a înscris cu două echipe în competiția din weekendul trecut. Formația de bază a debutat cu un 11-0 în fața celor de la Inizio, pentru ca Snagov II să își asigure calificarea după un 5-2 cu Chelsea București. Finala mică a revenit lui Inizio, care a învins cu 6-2 pe Chelsea, în timp ce finala mare i-a pus față în față pe cei care sunt colegi de zi cu zi.

Cu micuța, dar talentata Bianca Ardeleanu între buturi, Snagov I a învins pe Snagov II cu 6-1. Fluierul de final a dat startul festivității de premiere a competiției, la care au participat și noul primar, noul primar al Snagovului, Marian Oancea, și de către noul viceprimar, Mihai Anghel.

Cum era de așteptat, pe lângă titlul de campioni ai ediției a IV-a a Cupei Snagov, gazdele au cules toata trofeele de la această categorie. Bianca Ardeleanu a fost portarul turneului, Alex Mușat – cel mai bun fundaș, Luciano Trancan – golgheterul și Sebastian Ardeleanu – cel mai bun om al Cupei Snagov. Ar mai fi de amintit și trofeul de cel mai tânăr jucător, Robert Iordache de la Inizio, în vârstă de doar 5 anișori.

Sursa: Ilfov Sport

12 Jul. 2012, 10:00 Juniori
Pe aceeași temă