Cupa Snagov a ajuns la ediația a IV-a

03 Jul. 2012, 11:16 Juniori

Sâmbătă și duminică, începând cu ora 9:00, va avea loc la Ghermănești editia a IV-a a Cupei Snagov la fotbal. Turneul cu caracter amical are scopul de a promova sportul ca metodă educativă și pentru asta s-au invitat peste 130 de copii născuți în anii 2004 și 1999 din Ilfov și București.

Dacă micuții Snagovului U7 se vor duela cu două școli de fotbal din București și anume Inizio București și Chelsea București, cei mai mari, FC Snagov U13, vor avea de înfruntat CS Buftea, ACS Berceni și Sporting Juniors. La această Cupă vor fi puse în joc 24 de trofee, fiecare participantă fiind premiată cu diplomă și trofeu.

Turneul se va desfășura în sistem semifinale-finale și va fi arbitrat de o brigadă tânără condusă de Marius Spânu, la centru, ajutat la linii de Maria Chivu și Iuliana Dorobanțu, toți trei din București. Evenimentul va fi supervizat de antrenorii centrului de copii al FC Snagov și de invitați ca Marius Ardeleanu (fostul jucător al Otopeniului, actualmente CS Balotești), Alin Nistor (Sportul Studențesc) și Marcel Găman (CS Balotești) ultimi doi fiind produse ale clubului FC Snagov.

Festivitatea de premiere va fi onorată de noul primar al Snagovului, Marian Oancea, și de către noul viceprimar, Mihai Anghel, care vor înmâna micuților cupele și diplomele duminică, după disputarea finalelor.

03 Jul. 2012, 11:16 Juniori
Pe aceeași temă