UTA, în bătaia vântului cu o săptămână înaintea reunirii

25 Jun. 2012, 21:54 Seria 2
UTA,** în bătaia vântului cu o săptămână înaintea reunirii

Cu toate eforturile depuse săptămâna trecută cu ocazia deplasării în Italia pentru câteva discuții cu potențiali investitori la UTA, Giovanni Catanzariti nu a rezolvat practic nimic. Întâlnirile cu pricina au stârnit doar ceva interes în rândul oamenilor din afaceri din Peninsulă, unii dintre ei promițând că vor veni la Arad pentru „documentare”, însă, deocamdată, acest lucru nu s-a întâmplat. Șeful „textiliștilor” mai așteaptă un semn de la o cunoștință care ar trebui să aibă o nouă întâlnire de afaceri pentru UTA la Parma, însă nu există nicio certitudine că situația s-ar putea debloca în zilele următoare.

Gio susține în continuare că de unul singur nu mai poate susține echipa mai ales în demersul important al promovării și vorbește tot mai răspicat despre posibilitatea ca UTA să prezinte la startul campionatului următor un lot foarte tânăr de jucători, cu pretenții doar la salvarea de la retrogradare. Până atunci, fie că mai au sau nu contract cu gruparea „textilistă” de la 30 iunie, fotbaliștii își cer restanțele financiare. Suma se apropie de 50 mii de euro, bani ce trebuie identificați cât mai repede, în așa fel încât pe 2 iulie, data revenirii utiștilor din vacanță, lucrurile să fie cât de cât liniștite.

Bineînețeles, mai trebuie clarificată și problema antrenorului. Conform lui Marius Suller, stafful tehnic din care face și el parte, împreună cu Adrian Falub, mai stă la dispoziția conducerii UTA-ei până la finalul acestei săptămâni. Cel mai probabil, în cazul în care nu va primi garanții că își va putea continua planul de promovare al Campioanei Provincii, tehnicianul care a terminat sezonul pe locul 4 la cârma arădenilor, nu va mai reveni în orașul nostru. În aceste condiții, Gio ar putea apela din nou la Roland Nagy, tras între timp pe linie moartă în postura de director sportiv.

Sursa: Sport Arad

25 Jun. 2012, 21:54 Seria 2
Pe aceeași temă