Nepotul lui Gică Popescu înjură și scuipă arbitrii!

17 May. 2012, 17:55 Campionat

Chiar dacă meciul nu a fost nici pe departe tensionat, centralul de la Târgoviște, Iulian Dima, a acordat un cartonaș roșu în final, fundașului gazdelor Sebastian Mladen. Nepotul lui Gică Popescu i-a adus injurii grosolane, după un fault dictat de arbitru în favoarea Severinului, pentru ca ulterior să-l ia la țintă pe fluierașul de rezervă Georgian Ionescu.

„Într-adevăr, a ieșit de pe teren înjurând. Centralul l-a eliminat pentru că i-a adus injurii grave. Eu l-am rugat să se potolească. Nu am văzut dacă m-a scuipat, poate eram cu fața în partea cealaltă”, declară Georgian Ionescu, al patrulea oficial al întâlnirii.

Din înregistrările postului local MDI TV reiese că jucătorul eliminat și rezerva au avut un schimb de replici, cel mai probabil declanșat după ce Mladen l-a scuipat pe Ionescu (secunda 52 în clip). Imediat după, una dintre angajatele stadionului, Monica, dar și Bobi Verdeș, accidentat în minutul 40, sar să îl calmeze pe Mladen. Curios este că totul se petrece sub ochii reprezentanților firmei de pază.

Rămâne de văzut cu ce pedeapsă se va alege Sebastian Mladen, injuriile din teren fiind trecute în raportul de joc. „Nici nu pot să reproduc ce i-a spus fotbalistul arbitrului”, ne-a declarat Ionescu.

Articol scris de Ionuț Marin
Foto: photochic.ro

17 May. 2012, 17:55 Campionat
Pe aceeași temă