FCM Bacău adună puncte, dar și aprecierile adversarilor

15 May. 2012, 16:46 Liga 2
FCM Bacău adună puncte,** dar și aprecierile adversarilor

FCM Bacău traversează un moment fast. O arată rezultatele (șapte puncte obținute în ultimele trei runde), o confirmă calitatea jocului (ofensiva, cu orice preț), o repetă adversarii. În urmă cu două săptămâni, echipa finanțată de Dumitru Sechelariu a fost lăudată chiar de „Regele” Gică Hagi. „Aveți o echipă bună, tânără, de perspectivă. În plus, Bacăul are și istorie în fotbalul românesc; e bine să te uiți la ea și să construiești viitorul”, a afirmat Hagi, la finalul remizei dintre echipa sa, Viitorul Constanța și FCM Bacău.

„O echipă de viitor”

Sâmbăta trecuta, FCM Bacau a trecut cu 2-0 de Astra II Giurgiu gratie golurilor marcate de Dobos si Boghian, din lovitura de la 11 metri. O noua victorie, alte aprecieri din partea adversarilor. Tehnicianul giurgiuvenilor, Vasile Cosarek s-a declarat impresionat de apetitul ofensiv al bacauanilor. „Va marturisesc ca mi-a placut mult Bacaul. Are jucatori foarte buni, in special in atac. O vad ca pe o echipa de viitor, insa, pentru a ajunge sus, e nevoie de timp si de bani”, a spus Cosarek.

Fotbal pe placul suporterilor

Finantatorul FCM Bacau, Dumitru Sechelariu considera ca pretuirea de care se bucura „galben-albastrii” e pe deplin justificata: „Mi-am dorit sa jucam un fotbal de atac, pe placul suporterilor, iar evolutia echipei mi-a demonstrat ca se poate”. Sechelariu e convins ca FCM Bacau are un lot cu care ar putea ataca promovarea, insa considera ca data de 10 iunie va fi decisiva din acest punct de vedere: „Bacauanii vor alege daca doresc o echipa de Liga I sau mediocritatea de C a lui Stavarache”.

Sursa: Deșteptarea

15 May. 2012, 16:46 Liga 2
Pe aceeași temă