„Chiar dacă am fost învinși, am avut numai de câștigat!”

13 Feb. 2012, 17:30 Pregătiri, amicale

Adrian Poparadu a fost titular în meciul pierdut cu 1-3 de FC Timișoara împotriva rușilor de la Dinamo Moscova. Mijlocașul crede că în ciuda eșecului, coechipierii săi au avut de câștigat.

„A fost greu, am avut de-a face cu un adversar foarte puternic. Însă timp de 80 de minute le-am ținut piept rușilor, chiar dacă au jucători valoroși în lot, ca Dzsudzsak, Kuranyi, Leandro, Nobea… Echipa lor este cotată la zeci de milioane de euro, de aceea cred că prestația noastră a fost una bună. Dinamo Moscova a fost cea mai puternică echipă ce am întâlnit-o în acest stagiu. Iar Voronin, decarul și căpitanul lui Dinamo, este un fotbalist impresionant!

Chiar dacă am fost învinși, am avut numai de… câștigat! Consider că numai jucând contra unor formații puternice poți să știi la ce nivel te afli”, a spus mijlocașul pentru poli.tm.ro.

„Popică” a vorbit și despre noul sistem de joc pe care Valentin Velcea în impune la echipă și despre stagiul de pregătire din Spania. „Nu are importanță că jucăm într-un nou sistem, noi trebuie să ne adaptăm la cerințele tehnicienilor. Mă simt bine din punct de vedere fizic, chiar dacă sunt ușor obosit, fapt logic dacă ne gândim că a fost o perioadă intensă, cu încărcătură fizică și cu multe jocuri de verificare. Ne pregătim bine și am încredere în această echipă!”.

Foto: fcdinamo.ru

13 Feb. 2012, 17:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă