Luceafărul a învins la scor Valea lui Mihai

02 Feb. 2012, 13:26 Pregătiri, amicale
Luceafărul a învins la scor** Valea lui Mihai

Luceafărul Oradea a disputat miercuri, pe terenul sintetic de la Stadionul Tineretului, un nou joc de pregătire. De această dată adversară i-a fost echipa de liga a III-a Unirea Valea lui Mihai, formație pe care a întrecut-o cu scorul de 3-0.

La pauză scorul a fost 2-0, iar golurile au fost marcate de Gh. Popescu ’35, Cl. Codoban ’37 și Fl. Neaga ’55.

În acest joc, antrenorul Leo Grozavu l-a testat pe portarul Cătălin Samoilă (22 de ani), căruia i-a expirat contractul la Sportul Studențesc. „Am primit referințe bune despre el. Este un portar cu calități și a arătat acest lucru și astăzi, dar și la antrenamente. Rămâne să discutăm cu conducerea”, a explicat Grozavu.

Echipele utilizate de cele două formații bihorene în această dispută au fost:

Luceafărul: Samoilă – G. Bogdan, Pocian, Cura, A. Achim – Svarczkopf, D. Mureșan, Codoban – Blănaru, Gh. Popescu, Cr. Andor. După pauză au mai jucat Sălăjan – Ov. Ghilea, D. Muntean, C. Roșu, Fl. Neaga, Floruț, Letan, Molnar L. și Konyeha. Antrenor: Leo Grozavu

Unirea: Szasz – Săraz, Nistor, Magda, Cr. Morar – Buștea, Fele S., Crișan, Iambor – Dumiter, Papp L. Au mai intrat Fele Sz., Ciuciu și Ruszkai. Antrenor: Csüri Sandor

La Luceafărul, o parte dintre jucători au fost menajați, în timp ce Zeno Bundea, Alin Goia și Dani Grozoni n-au putut evolua din motive medicale.

În următoarea partidă amicală, vineri, de la ora 11, Luceafărul va evolua la Salonta din nou cu ACS Recaș, formație pe care a mai întâlnit-o sâmbătă.

Sursa: Bihoreanul

02 Feb. 2012, 13:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă